14 Aralık 2014 Pazar

Yeşil-Siyah Tribünler


Beylerbeyispor-Sakaryaspor / 1-1 / Beylerbeyi 75.Yıl Stadyumu / 14.12.2014

Süper Lig'de hasret kaldığımız tribünleri bu sezon yeşil-siyah renklere sahip iki takım sayesinde Bölgesel Amatör Lig'de ve 3.Lig'de görebiliyoruz. Kocaelispor Bölgesel Amatör Ligi'nde, Sakaryaspor ise 3.Lig'de mücadelelerine devam ediyorlar.

İki komşu kent, iki yeşil siyah kent uzun yıllar sonra ilk kez bu kadar kenetlendi. Takımlara uzun zaman sonra ilk kez bu kadar sahip çıkılıyor. Onlar da bu desteğin hakkını fazlasıyla veriyorlar. Kocaelispor Bölgesel Amatör Ligi 11.Grupta sezonun ilk yarısını 24 puanla lider Çengelköyspor'un arkasında 2.sırada tamamladı. Sakaryaspor ise 3.Lig 3.Grupta Pazar günü son maçına çıkacak. Sakaryaspor son haftaya 30 puanla en yakın rakibinin 2 puan önünde zirvede girdi.

Bu iki iyi tribün bu hafta sonu Beylerbeyi 75 Yıl Stadyumu'ndaydı. Cumartesi 13:30'da Kocaelispor, Pazar günü 13:30'da Sakaryaspor sağlam bir tarafta topluluğu ile tribünlerde yerini aldı. Mücadeleler 1-1 sonuçlandı. Kocaelispor da Sakaryaspor da istediğini alarak evlerine döndü.


Tavsiye! İki Pazar günü fırsat yaratıp Kocaelispor ve Sakaryaspor'un bir iç saha maçını tribünde takip edin. Bu iki efsane kulübü, iki iyi tribünü yerinde görme şansı yakalasın. Yemek + Tribün + Futbol + İki Şehir. Güzel bir haftasonu planı olabilir.


Çengelköyspor-Kocaelispor / 1-1 / Beylerbeyi 75.Yıl Stadyumu / 13.12.2014

Hiç yorum yok: