5 Aralık 2013 Perşembe

Mesele Atkı Değil


Fotoğraf bugün Haliç Kongre Merkezi'ndeki Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı'nda çekildi. Bursaspor atkısı olan ve elinde su olan kişi Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe, solunda duran ise Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu.

Birisi yıllardır Bursaspor'un yanında duruyor, stat yapılması, kulübe destek gibi konularda Bursaspor'a büyük katkıları var. Bursaspor'un şampiyonluğa giden sürecinde de çok net bilmesem de katkıları olduğunu düşünüyorum.

Diğeri ise Kocaelispor'a belli sebeplerden dolayı sırtını dönmüş Belediye Başkanı. Kocaelispor'a son dönemde herhangi bir yardımını duymadım. Adeta şehir gibi o da takıma küsmüş bir isim.

Biri belediye başkanlığı adaylığının açıklanacağı güne Bursaspor atkısı takarak giderken, birisi normal takım elbise ile gidiyor.

Belki tek fotoğrafla net şekilde açıklanamaz ama neden Bursaspor'un zirvede, Kocaelispor'un dipte olduğunu gösteren bir fotoğraf. Şehir takımları için siyasetin yardımı önemli. Seçim sürecinde ve sonrasında tekrar değerlendiririz.

2 yorum:

ideal 11 dedi ki...

hocam mesela arsenale londra belediye başkanı destek oluyormudur :)

Adsız dedi ki...

Arsenalin desteğe ihtiyacı var mı? önce bunu düşünmek lazım