24 Ekim 2013 Perşembe

Alex Ferguson Çılgınlığı

Alex Ferguson'ın merakla beklenen kitabı satışa sunuldu. Şimdiden kitabı almak ve bu efsanenin anlattıklarını okumak için sabırsızlanan binlerce insan kuyrukta. Belki tüm dünyanın merakla beklediği bu kitabı Türkiye'de de birileri Türkçe'ye çevirip satmayı akıl eder. İsteyenler buradan kitabı şimdiden satın alabilir.




3 yorum:

Adsız dedi ki...

niye akıl etsin ki? kim alır. anca romantikler ve dilenciler. zaten basın lansmanında bedava dağıtılır. bi de işte hikmet karaman , ersun yanal tarzı gündemi takip eden hocalar alır.

aslında e-book olarak çıksa , çevirip blogta yayınlayacaksın , belki okur bizim millet ama sanmam

Adsız dedi ki...

Hayali futbol olan her insanın okuması gereken bir kitap. Sir Alex Ferguson gelmiş geçmiş en iyi futbol adamıdır kendisine bu yüzden büyük hayranlık duyuyorum. Yalnız yabancı dilimin yeteri seviyede olmamasından dolayı kitabı almak istemedim. Zaten bildiğim kadarıyla Türkiye'de bu kitap yok. Çevirip yayınlanması da güzel olabilir :)

Adsız dedi ki...

Hayali futbol olan insanların alıp okuması gereken bir kitap diye düşünüyorum. Her olaya Türk gibi bakmayı bırakın ismini tarihe yazdırmış insanları ne gereği var diye nitelendirmeyin. Lafta futbol aşığı bir ülkeyiz bir halttan anladığımız yok. Alex Ferguson gelmiş geçmiş en büyük futbol adamıdır ve kitabının Türkiye'de de satılması güzel olur bence.