27 Mayıs 2010 Perşembe

Aziz Yıldırım'dan Tuhaf Açıklamalar !


''Ben 3 sene üst üste şampiyon olacağız derken hedefimi kime göre belirledim? Beşiktaş ve Galatasaray’a göre. Pekiyi ne oldu, sezon sonunda ikisiyle de aramızda 10 puan fark vardı. Kimse bunu dile getirmiyor. Burada bir başarı varsa, emeği geçer herkesindir. Başarısızlık varsa bu da hepimizin başarısızlığıdır ancak burada sorumluluk bendedir."

Bu açıklama şaka dimi ? Resmi site yalan atıyor. Aslında bu cümleleri Aziz Yıldırım söylemedi. Gerçekten rakip takım taraftarlarının yerinde olmak vardı. Sürekli gülecekleri açıklamalar, olaylar gerçekleştiriyor Büyük Başkan Aziz Yıldırım !

4 yorum:

TribunselSevda dedi ki...

Koskoca Fenerbahçe başarısını Beşitaş ve Galatasaray'ın başarısızlığına göre belirliyorsa orda bir sorun var.

Santiago dedi ki...

Bursanın bu basarısı hepsi için surpriz oldu.Bu acıdan bakıldıgında mantıklı gelebilir ama yinede sampiyonluk sampiyonluktur ve kacan sampiyonlugun acıklaması olmaz...
Sorumlu en basta kovdugunu tekrar getirendir.Getirilenin basiretsizliğide tüy dikmiştir..

unknown dedi ki...

Ligde 18 takım yok mu? yoksa ben mi yanlış biliyorum.. Galiba aziz yıldırım Galatasaray Beşiktaş ve kendi takımından ibaret zannediyordu ligi.. Bu sene Bursa oldu seneye de Trabzon olursa yine başarılı mı saycak kendini ama diğrelerini geçtim diye.. Valla gün geçmiyor ki bu adam beni güldürcek şeyler yapmasın...

muyek dedi ki...

Yigido tribuncuyuz diye geciniyorsunuz, koyun ilk macta tepkinizi Azize. Pankart mi yaparsiniz, sahaya sirtinizi mi donersiniz , gonderin el ele verip..