7 Mayıs 2010 Cuma

Maç Günlüğüm # 40


- Futbol sahalarında, basket salonlarında yüzme kürek boks'ta da ŞAMPİYON FENERBAHÇE.

- Fenerbahçe için İzmit'ten sadece futbol için değil basketbol ve voleybol içinde yollara düşüyoruz. Bu sefer ise Fenerbahçe ile Galatasaray'ın oynayacağı bayanlar basketbol ligi final serisi ilk maçına gidiyorduk.

- Gün erken başladı. Saat 14:30 otobüsü ile İstanbul'a hareket ettim. Saat 15:45'te Kadıköy'de oldum. Bir arkadaşımla buluştuk ve gittik bir cafede alkollerimizi alarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Müthişti herşey.

- Daha sonra saat 18:30'da lagencoları blog yazarı Yücel Özmetin ile buluştum. İnternet nicki ile beercholic :). Daha sonra salonun oraya giderek bilet alacaktık ancak biletlerin daha satışa çıkmaması nedeniyle hemen salonun karşısında yer alan Ps Cafe'de 2 maç yaptık. Bu arada bu maç yapmadan önce tam salonun önüne gittiğimizde ilk önce Galatasaray takımı daha sonra 2 dakika sonra Fenerbahçe takımı salona geldi. Onlarıda gördük. Hatta Penny Taylor otobüsten inerken frikik verdi.

- Maçlar ne oldu derseniz. Liverpool 3 Atl Madrid 4, Barcelona 3 Real Madrid 4 . 2 maçta da yenildim. Şanssızlık. İstanbul'da ps oynama fikri de iyi değildi :)

- Daha sonra saat 19:30 gibi ps cafeden çıkıp satışa çıkan maç biletlerini aldık. Biletler 5 Tl'ydi. 4 tane bilet aldık ve tam o sırada arkadaşlarımız da geldi. Artemio Franchi'den Demir Cem Yılmaz yani internet nicki ile demiycem ve Target Striker blog yazarı Kutay Ersöz internet nicki 48kutay ile buluştuk. Ve hemen salonun aşağısında bulunan cafe&pub tarzı yerlerde biralarımızı içerek maç saatini beklemeye başladık. Bu arada yaptığımız keyifli sohbet güzeldi.

- Saat 20:15 gibi buradan kalktık ve saat 20:20'de salona girdik. Salona girdiğimizde ilginç şeyler yaşandı. Adnan Polat ve Haldun Üstünel ile tuvalette karşılaştık. Gerçekten şaka yapmıyorum. Bariz yanyanaydık. Hatta yanımızda ki Galatasaraylı arkadaşlarımız merhabalaştı. Neyse bu anlardan sonra tribündeki yerimizi aldık. Aykut Kocaman ilk çeken isimdi. Daha sonra voleybol maçından çıkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de salonda ki yerlerini aldı. Tribünde oldukça rahattık ve maçıda çok rahat bir şekilde izledik.

- Mücadele'yi 57-51 kazandık.

- Tribünlere gelirsek ; Tribünler iyiydi. En azından basketbolu bilen, küfürlü tezahuratta bulunmayan, sahaya yabancı madde atmayan kişilerden oluşuyordu. Sadece herkes mücadeleye konsantreydi. 

- Bir sakatlık pozisyonu sonrası oyundan çıkan Tuğba sinirini reklam panolarından almaya kalkınca salon gerildi. Neden gerildi çünkü vurduğu reklam panosundan inanılmaz bir ses çıktı. Şanssızlık Tuğba adına.

- Mücadele'nin hakemi Recep Ankaralı ve ekibi zaman zaman 1-2 hata yapmalarına karşı iyi bir maç yönettiler.

- Mücadele 22:15 gibi sona erdi ve doğruca Kadıköy rıhtımda bulunan İzmit Seyahat otobüsüne binmeye gittik. Saat 23:00 otobüsüne bilet aldık ve 00:30'da eve vardık. 

- Otobüs yolculuğu da güzeldi. Yücel ile beraber güzel anlar yaşadık. Kurtlar Vadisi Pusu izlerken çay ve kahvemizi içtik :) Hatta karar aldık seneye Türkiye Kupası finalini otobüste yolculuk yaparken seyredeceğiz :)

- Günün genel olarak ise mükemmel geçtiğini söyleyebilirim. Ayrıca Lagenconları - Yücel, Target Striker - Kutay ve Artemio Franchi 'den Demir'e teşekkür ederim. İnşallah Cumartesi günü serinin 2.maçına da gideceğiz.

- Ayrıca Fenerbahçeli olmayan arkadaşlarımızı salonlara sokmaya devam ediyoruz. Önce Tanju şimdi ise Kutay ve Demir. Sırada kim var ? :)

- Herkese hayatta başarılar.

Hiç yorum yok: