16 Mayıs 2010 Pazar

Şampiyonluk Geliyor





Heyecan var, stres var, heyecan var, stres var..... heyecan var, stres var, heyecan var, stres var, heyecan var, stres var. Son günlerde sadece bu 2 duyguyu yaşıyorum. Fazla birşey yazmak istemesem de istediklerim var.

Hakem ; Hakem hata yapmasın şampiyonluğu bileğimizin hakkıyla sökerek alalım. Ne Trabzonspor lehine, ne bizim lehimize. Ve hatta Bursaspor ve Beşiktaş lehine'de hata olmasın. Son hafta hakem konuşulmasın.

Taraftarlar ; Taraftarlar çok heyecanlı olacaklar, maçta tezahurat yapamayacak kadar. Belki kaçan gollerde tepki gösterecekler, küfür edecekler, bağırıp çağıracaklar ama ne olursa olsun bunu çok fazla abartmasınlar. Sahada ki futbolcuları daha fazla strese sokmasınlar. Destek versinler. Hep beraber verelim. Ayrıca şampiyon olamazsak Kadıköy'de oynanan Türkiye-İsviçre maçı gibi maçtan sonra rakip futbolculara yabancı madde atma gibi bir eylem yapmasınlar. Veya kendi futbolcularımıza.

Yöneticiler ; Yöneticiler maçtan sonra şampiyon olursak ya da olmazsak farketmez gereksiz demeç vermesinler. Şampiyon olursak sadece camiayı tebrik etsinler, şampiyonluk kaçarsa bahaneleri söylemesinler.

Ve Futbolcular ; Aslında onlara şöyle yapsınlar böyle yapsınlar bile demek saçma. Sadece 25 milyon taraftarının arkasında olduğunu unutmasınlar, kazanınca neler olacağını unutmasınlar, stres ve heyecan yapmasınlar, mücadele etsinler, koşsunlar ve kazansınlar... Şampiyon olsunlar...

'' Alex, Guiza, Özer, Mehmet, Emre, Selçuk, Vederson, Lugano, Bilica, Gökhan, Volkan, Bekir, Önder, Deivid, Semih, Gökhan Ünal, Cristian, Deniz ... ve diğerleri '' sahaya çıkın çatır çatır top oynayın kazanın ve bizleri sevindirin.

Saat 13:00'de Kadıköy'e hareket ediyoruz ve Pazartesi sabah 06:00-07:00 gibi İzmit'e dönüyoruz. Şampiyon takımın taraftarları olarak inşallah. 

Not : Bu maç için yaptığımız pankartı seromoni sırasında Maraton Üst tribün A-B blokta açacağız. Kocaeli Gfb tarafından.

Hiç yorum yok: