17 Ağustos 2009 Pazartesi

Maç Günlüğüm # 17

- Fenerbahçe - Sivasspor maçı için saat 15:05 otobüsü ile Karamürselden hareket ettim . Reklam da yapayım . İzmit Seyahat ile . Tek başıma .

- Her zaman olduğu gibi otobüste güzel kızlar vardı . Benim yanımda tabikide yaşlı bir adam. Otobüs demişken ikram ettikleri Doğanay limonata ve Pepsi'yi bir daha vermesinler !

- Viaport Pazar günleri bedava . Neden mi ? Geçerken baktım da 2342388623423 tane araba vardı . Ancak bedava yaparlarsa o kadar kişi o sıcakta oraya gider .

- Saat 17:30 gibi İstanbula vardım . Etrafta her maç olduğu gibi formalı yüzlerce insan vardı . Hemde yeni formalar . Galatasaray yeni formalara ilginin çok olduğunu söylüyor . Gelsinler Kadıköy'e baksınlar Fenerbahçe formalarına ilgi nasıl .

- Birazcık derneğin orda durduktan sonra Caddeye doğru ufak bir tur atalım dedik . Benzinlikten selpak almak için giriyordum ki kapıda Porsche Cayenne bembeyaz bir şekilde duruyor . Arabayı süzerek içeri girdim . Etrafta selpak falan bakıyordum . 30-40 sn bekleyince başımı sağa çevirdim ve Alişan . Arabasının kokusu bozulmuş onu yaptırıyor . 1-2 dk bekledikten sonra çıktı gitti . Yanımda Kocaeli Gfb atkım olsaydı fotoğraf çektirirdim .

- Alişanı da gördükten sonra stada girme zamanı gelmişti :) Görmesem girmezdim :) . Maraton Üst A-B blok yine her zaman ki gibiydi maç öncesinde . Ortam güzeldi . Bir de bayraklar gelince çok daha güzel oldu . Yine müthiş bir atmosfer vardı . İlk 25 dk Güzel , 25 ile 45 arası idare eder , 45-70 arası mükemmel 70-90 arası güzel bir tribün vardı . Hele 2.yarı başında ki '' Bitmez Tükenmez aşkını '' bestesi Kadıköy'de yapılan en iyi karşılıklı besteydi . Zaten Fenerium alt'ın bile ayağa kalkıp bizi alkışlaması herşeyi gösteriyordu .

- Maçtan sonra Kocaeli Gfb otobüsü ile döndüm . Yolda gidene kadar beste söyledik . Eğlendik .

- Bu maçta alkol almadım . Ramazan ayı geliyor . Bünye dinlensin . Tribünde Alkol almayan 15-20 kişi vardı herhalde.

- İstanbulda binlerce Sivaslı yaşamıyor muydu ? Statta 50 kadar Sivasspor taraftarı vardı da ...

- Bir Kadıköy yolculuğu daha gece 01:00'da sona erdi .

- 27 Ağustos 2009 Perşembe Sion maçında görüşmek üzere

- Herkese hayatta başarılar .

2 yorum:

siniroldumabi dedi ki...

doğanay limonataya laf yok.. normalini bilmem ama nanelisi bir harika.. denersen fikrini değiştirirsin gibime geliyor..

arda başaran dedi ki...

efsane geri döndü :) sezon başlıyor ygtylmz için :)