18 Ağustos 2009 Salı

İddaa Tahminlerim # 3


Sevgilisi ile buluşmak isteyipte parası olmadığı için buluşamayanlar , t-shirt almak isteyenler , araba almak isteyenler , ramazan bayramında tatile çıkmak isteyenler , tekne almak isteyenler ( BEN ) , saat almak isteyenler , kombine almak isteyenler , forma almak isteyenler , sinemaya gitmek isteyenler , kafeye gitmek isteyenler , alkol almak isteyenler , sigara almak isteyenler , evden çarşıya taksiyle gitmek isteyenler , arabasına benzin almak isteyenler vs.vs.vs aşağıda vereceğim maçlar sizin için .

445 kodlu Sunderland - Chelsea maçına 2 oynuyoruz . Neden oynuyoruz ? Çünkü Chelsea Sunderland'den çok daha güçlü bir takım ve bu sene şampiyonluğun 1 numaralı adayı . 447 kodlu Wigan - Wolverhampton maçına 1 oynuyoruz . Haftasonu deplasmanda Aston Villa'yı 2-0 yenerek tüm herkesin kuponlarını yatıran Wigan yine galibiyet alır . 502 kodlu Timisoara - Stutgart maçına hiç düşünmeden Alt oynuyoruz . Yatarsanız paranızı geri veriyoruz :) 530 kodlu Burnley - Man Utd maçına 2 oynuyoruz . Manchester o maçı 2 farkla rahat kazanır . 533 kodlu Newcastle - Sheffield Wed. maçına 1 oynuyoruz . Bu sezon oynadığı 2 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik alan Newcastle küme düştüğü Premier Lige çıkmak için elinden geleni yapacaktır . Ayrıca haftasonu oynanan ve 3-0 Newcastle'ın galibiyetle kapadığı Reading maçında 3 gol atan Ameobi bu maçtada boş geçmez .543 kodlu Liverpool - Stoke maçınada handikaplı şekilde 1 oynuyoruz . Liverpool Tottenham yenilgisini seyircisi önünde telafi eder ve Stoke karşısında sahadan en az 2 farkla ayrılır .568 kodlu Trabzonspor - Toulouse maçına 02 çifte şans oynuyoruz . Trabzonspor Fransa 1.ligi ekiplerinden Toulouse karşısında galip gelemez . 589 kodlu Sion - Fenerbahçe maçına 2 oynuyoruz . Roland Koch'un raporuna göre Sion çok kolay gol yiyor . Fenerbahçe'de inanılmaz şekilde moralli . Ayrıca haftasonu Sion sahasında Zürih ile 3-3 berabere kaldı . Fenerbahçemiz Emre , Santos ve Guiza ile Sion deplasmanından galibiyetle döner . 593 kodlu Galatasaray - Levedia maçına düşünmeden üst oynuyoruz . 605 kodlu Fulham - Amkar maçında handikaplı şekilde 1 oynuyoruz . Fulham sahasında Rusya ligi takımlarından Amkar'ı en az 2 farkla yener . 611 kodlu Boca - Velez maçına hiç düşünmeden 1 oynuyoruz . Boca bu maçı ne yapar eder alır .

11 maça tahminde bulundum . Buradan size uygun olan 4 veya 5 maç seçin ve misliyi girin . Sorumluluk bana aittir diye birşey söyleyip yatan kuponlarda parayı size geri öderdim ancak öyle birşeye gerek yok . Ben oynucam mı bu maçlara derseniz 3-4 kupon yapıp hepsini oynayacağım . Fotoğraflarını buraya koyarım .

Konuda ki fotoğraf ne alaka diyenler için kuponlar tutacak ve hep beraber Reina'ya eğlenmeye gideceğiz . Herkese bol şanslar .

Bu arada benim nasıl bir İddaacı olduğumu BURAYA tıklayarak anlayabilirsiniz :)

Edit : 11'de 8 bildim . Yaptığım kupon tuttu ve parayı aldım .Takibe devam edin :)

4 yorum:

Beercholic dedi ki...

kardeşim iyi güzel de, senin nasıl bir iddaacı olduğunu anlamak için verdiğin linke tıklıyorum, adsızın biri ağzına ne geldiyse söylemiş.. oradan kötü bir iddaacı olduğunu çıkardım ben :)

Unknown dedi ki...

timisoara-stutgart macına tam güvenmeyin.belli olmaz

ygtylmz dedi ki...

@ Beercholic

Yok yok o kıskançlığından öyle yapıyor :) Yoksa o arkadaşla çok paralar aldık :)

@ Ergün

Bana rahat maç gibi geliyor .Bekleyip göreceğiz .

Unknown dedi ki...

brava abi...