1 Ağustos 2009 Cumartesi

Maç Günlüğüm # 16




- Fenerbahçe - Honved Uefa Avrupa Ligi maçı için tekrardan Kadıköy yollarındaydık . Tabi bu sene kombinemiz olduğu için rahat rahat gidiyorduk .

- Kocaeli Gfb olarak 8 kişi ile bu maça da katılım gösteriyorduk .


- Kadıköye geldiğimizde insan zaten maç havasına giriyordu . Etrafta Fenerbahçe formalı insan doluydu .
- Fenerbahçe taraftarının ne kadar takımına sahip çıkıp destek olduğunu etrafta gördüğümüz insanların üstündeki yeni formalardan anlıyorduk . Herkeste Arma forma vardı .

- Kadıköyde balıkçılar çarşısında ki Hamsi Pub'ta gerçekten nezih bir ortam vardı . Herkesin üstünde Fenerbahçe formaları , masalarda rakılar , balıklar , biralar ... Tabi bizde orada 1 saat boyunca gayet eğlendik .

- Orada bir süre takıldıktan sonra stadın oraya geçtik .Fenerium'a girip forma almak istesek de ( Ali için ) içeride forma kalmamıştı .

- Tribüne girmek üzereyken Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer'in bizi araması ve isterseniz Loca'ya girebilirsiniz demesinin üzerine 2 tane Fenerium üst kombinesi boşa çıkmıştı . Tabi bende kombine olduğu için kombineleri Kocaeli Gfb üyesi arkadaşlarımıza vermiştik . Zaten biz kombine arayınca hiç kimseden bulamayız . Böyle şansın.

- Tribüne girdiğimiz zaman tribün iyi değildi . Ancak zaman geçtikçe inanılmaz bir tribün oluştu . Hayatımda tribün performansı olarak gittiğim en iyi 2 maçtan birisiydi.( Diğeri Hacettepe deplasmanı ) .

- Kızların küfür etmesini yakıştıramıyorum.

- En güzel küfür 8 hece olanı Beşiktaş .... ( Honved maçına gidenler anladı )

- Takımı değerlendirmeye gerek yok . Hoınved maçı sonuç olarak . Guiza , Emre , Gökhan Gönül süperdi .

- 16 Ağustos 2009 Pazar Sivasspor maçına kadar maça gitmiyorum.

Hiç yorum yok: