25 Ağustos 2009 Salı

Diyarbakırspor 1 Fenerbahçe 3

Fenerbahçemiz Süper Ligin 3.haftasında Diyarbakıspor deplasmanında 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı 3-1 kazanarak 9 puanla 2.sırada yer aldı . Mücadele öncesi güzel görüntüler vardı . Nihat Özdemir ve Aziz Yıldırım için pankartlar açılmıştı . Hoşgeldiniz memleketinize gibi pankartlar vardı tribünlerde . Mücadeleye Diyarbakırspor çok iyi başladı ve 20.dk Tazemeta - Bilica karışımı bir golle öne geçti . Ardından Direk , Gökhan ve Volkan 2.golü engelledi . 30.Dakikadan sonra Fenerbahçemiz kendine geldi ve tekmeye kafa sokmaya başladı . Ve 12-13 müthiş pas sonunda Gökhan Gönül'den güzel bir golle beraberliği yakaladık . Bu dakikadan sonra oyunun tam hakimi bizdik . 2.yarıya da iyi başladık ve Emre'nin güzel pasına Kazım çok iyi vurdu ve gol atma geleneğini sürdürdü ( Sivasspor , Sion , Diyarbakırspor = 3 gol ) . 70.dk Semih penaltıdan skoru belirledi 1-3 . 61.dk Semih ve 83.dk Kazım'ın topları direkten döndü . Gökhan Gönül ve Kazım mükemmel oynadı . Lugano ve Bilica daha alışamadılar . Cristian , Emre , Carlos , Santos , Semih ve Guiza vasat üstü ve kaleci Volkan iyi oynadı . Bu sezon ilk kez gol yedik . Ligde en çok gol atan 2.takımız . Ve 2.sıradayız . Hafta içi Sion ve Pazar günü Manisaspor maçları için Kadıköydeyiz .
Mücadele dışına dönersek . Bütün maç sahaya pet şişe atıldı , kayalar atıldı , domates atıldı ve taraftar girdi ( O Kadıköyde de giriyor ! ) . Futbolcularımız bu yüzden sarı kart gördü ( Kazım ve Guiza ) . Stat dışında da olaylar devam etti . Gerçekten açılım tartışmalarının yaşandığı şu günlerde Fenerbahçe Diyarbakır açılımı yaptı ve kazasız belasız 3 puan alarak İstanbula döndü . Diyarbakırspor mu ? Seneye Bank Asya 1.ligine düşerler . Hakem hakkında ise tek bir cümle ile söyleyecek olursam maçı kaldıramadı ! Emre o elini tutup kenara ittiğin maçın hakemiydi !

3 yorum:

Blogspor dedi ki...

Degisik bir macti hakikaten.Taraftarlar anormaldi,futbolcular gereksiz bir gerginlik icindeydi.Neyse saglik olsun,zor bir deplasmandan 3 puanla ayrildik,umarim yapilanlar goz ardi edilmez.

Bu arada yeni adresim ''northamericafb.blogspot.com'' beklerim.

Beercholic dedi ki...

diyarbakır düşmez..

ygtylmz dedi ki...

@ Beercholic

Bencede düşmez ama inşallah bir terslik olurda düşer .