27 Ağustos 2009 Perşembe

Brittany'e Uzanan Eller Kırılsın





Fotoğraflarda ki basketbolcu yaşadığım kent olan Kocaeli'nin bu sene 1.ligde mücadele edecek bayan basketbol takımı Kocaeli B.Ş.B. Kağıtspor takımına imza attı . Ancak verdiği bu pozların ortaya çıkmasından sonra geri gönderildi . Şimdi soruyorum bu oyuncu burada olsaydı her maç en az 5 bin kişi bu sporcu için gelmez miydi ? Herkes formasını alıp imzalatmaz mıydı ? Ve Kocaeli B.Ş.B. Kağıtspor zirveye oynamaz mıydı ? Bana bu soruların cevaplarını versin yetkililer . Şaka bir yana gelseydi her maçına giderdim !

4 yorum:

Beercholic dedi ki...

yazık ya, kesin ödeyecek para bulamayıp bu bahane ile göndermişlerdir. hayır ödeyecek para bulamadılarsa kötü.. kocaeli'de spor faaliyetlerinde hiç para harcanamıyor. eğer bu bahane değil se daha kötü. kızın böyle fotoğrafları varsa size ne kardeşim, oynayacağı oyuna bakmıyacakmısınız siz? allah allah..

Blogspor dedi ki...

Bana gore cok sacma bir hamle geri gonderilmesi.Kendi dusuncem bu oyuncunun gelmesi hem takima yarar saglardi hemde bilet satislarina.

xfactor dedi ki...

Haha şu ilk fotograf çok güzelmiş. Duke Uni'de NCAA playofflarında topu oyuna sokanlara böyle bir şey yapiyorlardı. Bu arada Kocaeli klübünde hakikaten hiç para yok bence gönderilme sebebi o'dur. Amatör branşlar kapanıyor, futbol takımı oyuncularının lisansını çıkaramadılar falan :)

Jordi Metal dedi ki...

ondan sonra Serdar Topraktepe ağlasın dursun. Geçen sene BJK'de de böyle bir vaka yaşanmıştı.