16 Mart 2009 Pazartesi

Rezillikte Son Nokta





Galatasaray'ın yeni stadında çalışan ve 3 aydır maaşını alamayan işçiler Galatasaray bayrağını indirmişler ! Rezillik !

11 yorum:

Adsız dedi ki...

stadı 1 ytl'ye alan şükrü saracoğlu değilde , gs ayıp.çalışanlar nasıl tesadüfse eylemlerden sonra nihat özdemirin şirketinde işe başlıyor.hepsi güzel birer tesadüf

ygtylmz dedi ki...

Bu kadar çok bilgi bildiğinize göre herhalde sizde Nihat Özdemir'in emrinde çalışıyorsunuz .

Adsız dedi ki...

konuyu saptırmakta üstünüze yok ADSIZ beyefendi veya hanımefendi...ama siz sapmaya alışıksınız aman fazla sapmayın sonra kadıköye gelir çıkamazsınız ...

Adsız dedi ki...

ben kimsenin emrinde çalışmıyorum.herkesin bildiği amasöylemediği şeyleri söylüyorum.bu haberi sadece bir gazete yazdı.fener medyası tabiiki örtbas etmişti.

UÇAN SALİH dedi ki...

ee sapmasın o zaman konu neticeye bakalım,ya ASLANIM ödesenize adamların paralarını ,ssescsatın kiwıl'ı falan ödeyin yani işte bi şekilde ayıp değil mi:)?

tamchee dedi ki...

Bu haberi bir gazete değil bütün spor gazeteleri yazdı da, üstteki resim beyrut gibi çıkmış..!!
:D

alessio cerci dedi ki...

hala işçilerin parasını galatasarayın ödediğini sananlar var.top bizden çıktı artık gerisi tokiyle eren talu'nun sorunu.GS'nin tek yapabilceği bu iki kurumu bu konuda daha hassas olmaları konusunda uyarmak yada hukuki yollarla buna bir dur demek o kadar.

ygtylmz dedi ki...

@ Alessio cerci

Bu durumda kesinlikle suçlu gs yönetimidir . Bu 1 değil 2 değil . işçilerin parasını ödeyin diyecek ödemezlerse başka bir şirkete vericekler . Yarın Fenerbahçe bayrağı çekicez diyor işçiler o zaman ne yapıcak gs yönetimi merakla bekliyorum . Bu durumda fenerbahçe olsaydı emin ol aziz yıldırım cebinden verirdi o parayı .

alessio cerci dedi ki...

gerek yok istolarsa fener bayrağı orda asılıyken inşaat devam etsin.bilinçli taraftar zaten böyle dolduruşlara gelmez.stadımız bitsinde gerisi hikaye.ama haklısın fenerbahçe yönetimi bu duruma getirmezdi işi.bnm lafım zaten yok kewell'ı satın işçilerin parasını ödeyin gibisinden laflara.

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

Çok normal şeyler sonuçta gs camiasınnı stad inşaatı orası

Adsız dedi ki...

emin olun sizden daha çok istiyoruz o stadın bir an önce bitmesini, çünkü biz de bıktık artık senede bir kere o çadır gibi yere gelmekten, hiç değilse burda daha iyi şartlarda daha kalabalık bir şekilde destek vereceğiz...