27 Kasım 2008 Perşembe

Cem Yılmaz İle '' Not Defteri ''



Cem Yılmaz Ntv Sporda yayınlanan Fuat Akdağ ve Rıdvan Dilmen'in birlikte oldukları Not Defteri programına katıldı . Önceklikle program başından sonuna kadar kahkaha tufanı vardı .

- Cem Yılmazın yayın esnasında yan tarafta NTV için spor haberlerini sunan Burcu Esmersoy'a '' Evet sendeyiz Burcu . Şimdi bize hentbol sonuçlarını verirmisin '' demesi kahkahalara yol açtı . '' Yalnız Burcunun sırtı bile bize ne kadar çok bilgi verdi '' Demesi ise Rıdvan Dilmeni kahkaha krizine soktu .

- Hacettepe ile uğraşması ise güzeldi . Hele '' Rıdvan abi Hacettepe eğer at yarışı gibiyse şampiyon olabilir '' Hemen ardından Fuat Akdağ'â dönerek '' Fuat abi bak At yarışı dedim Rıdvan Abi konuyu değiştiriyor hemen '' demesi güzeldi

- Programın en bomba kısmı ise Kiev muhabbetiydi . Rıdvan Dilmende makaraya sarınca gerçekten sürekli kahkaha attık diyebilirim . Cem Yılmaz' ın '' Neden Türkler Kiev deplasmanına gidiyor en fazla , ben portoya gidemedim ama Kiev'e gideceğim , Tv başında ordaki gibi zedvkli olmuyor vs.vs '' cümleleri gerçekten gülme krizine yol açtı .

Erman Toroğlu , Guiza , Ahmet Çakar , Yılmaz Vural ise programda Cem Yılmazın tarifiyle masaya yatırılan diğer kişiler oldu .

Sonuç olarak Ntvspor izleyipte bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi . Keşke her hafta Cem yılmaz katılsa Not Defteri programına . Bu arada Barcelona maçlarında da gülüyorum dememe gerek yok sanırım :) .

İşte buda İnanılmaz Kiev Muhabbetinin videosu ;



Hiç yorum yok: