7 Ekim 2008 Salı

Avrupadan Futbol Sevdam # 4



Avrupada bu hafta desteklediğim takımlar 2 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi alarak haftayı kapattılar .


Almanyada Werder Bremen deplasmanda Stutgart karşısında adeta ezildi ve sahadan yenilgiyle ayrıldı . 4-1 . Bremenin tek golünü Frikikten harika bir vuruşla Diego kaydetti . Werder bremen bu kadar farklı skor neden aldı sorusuna gelince hafta arası İnter ile deplasmanda Şampiyonlar Ligi mücadelesine çıktı ve 1-1 berabere kaldı bunun yanında inanılmaz bir efor sarfetti ve bu maçtan sonra oynadığı lig maçındada bu skora maruz kaldı . Tabi bunun yanında ligde üst üste 3 hafta kazanınca rakiplerde artık daha hırslı oynuyorlar , mücadele ediyorlar . İşte Werder bremen bu yüzden bu hafta 4-1 yenildi ve ligde 11 puan ile 7.sırada tamamladı .

İspanyada ise Barcelona Adeta şov yaptı . Atl Madridi 6-1 yendi . Daha doğrusu dağıttı , ezdi , parçaladı gibi ifadelerde kullanılır . Goller Marquez , Etoo (2) , Messi , Gudjohnsen ve Henry ile geldi . Messi her zamanki gibi inanılmaz oynadı . Bu sezon bu şekilde giderse Dünyanın en iyi futbolcusu seçilir . Her maçında en az 3-4 kere seri slalomlarla beraber pozisyon buluyor . Her maç gol atıyor . Asist yapıyor . Daha ne yapsın . Barcelonada yalnız Etoo , Henry arasında sorunlar olduğu bariz belli oluyor her mücadelede . oyuna giriş çıkışlarında . Barcelonaya gelirsek bu sene gerçekten şampiyonluğun en güçlü adayı bana göre . Valdes yerine iyi bir kaleci olsa işler çok daha kolay olur . Ligde 13 puanla 4 .sıradayız .



İtalyada ise Milan beklenmeyen bir puan kaybı yaşadı ve ligde puansız Cagliari deplasmanından 0-0 beraberlikle döndü . Bu sonuçta hafta arası Uefa kupası maçı oynamasının rolü olabilir ama sonuçta Milanın her türlü bu maçı almış olması lazımdı . Olmadı . Milanda bu müsabakada Ronaldinho , Kaka , İnzaghi gibi oyuncular ilk 11de sahaya çıktı ancak gol olmadı . Milan bu sonuçla ligde 10 puanla 8.sırada .



İngilterede ise Chelsea kazanmaya devam ediyor . Bu hafta Aston Villayı ilk yarıda Joe cole ve Anelkanın golleriyle 2-0 mağlup etti . Üst bitmediği için iddaada beni yatırdı . Sağlık olsun . Ligde 17 puanla lider durumdayız . Güzel futbol oynuyoruz . Gol yemiyoruz . Nerdeyse her maç gol atıyoruz . Ve tüm kulvarlarda uygun adım gidiyoruz . Keşke Spormax izleyebilseydikte maçları izlediğimiz gibi yorumlayıp anlatsaydık hem çok daha güzel olurdu . Buradan Digitürk yetkilerine saygılarımı sunuyorum ve bari Spormaxı spor paketine dahil edin diyorum . Süper paketten çıkarın yani . Spor kanalı spor paketinde olur dimi ama . 85 ytl ' de verilmez ki Spormax için süper pakete . Neyse bu sene böyle bakalım bir dahaki sezon belki fiyatlarda düşerse evlerimize alırız .

Hiç yorum yok: