10 Ekim 2019 Perşembe

Kocaelispor 0 Ofspor 1


29 Eylül 2019 Pazar saat 17:50 civarı. Kocaelispor lider durumda ve Derince Belediyespor deplasmanında mücadelenin son dakikasına 1-1 beraberlikle giriyor. Bu sonuçla Kocaelispor'un liderliği düşecek. Ancak Burak Süleyman sahneye çıkıyor ve son dakika golüyle Kocaelispor'a 2-1'lik galibiyeti getiriyor. 

Kocaelispor 5.haftayı böyle tamamladıktan sonra 6.hafta maçında ligin aslında çok da iyi olmayan takımlarından Ofspor'u içerde ağırlıyordu. Galibiyet beklenen sonuçtu.

Evden maç için çıkarken Kocaelispor için ''kazanır'' diyordum. Ancak öyle olmadı.

Tribünlere gelen 7-8 bin Kocaelispor taraftarı önünde oynanan maçta Kocaelispor başından sonuna kadar tutuktu. Beklenen oyuncular iş yapamadı, gereksiz bir panik vardı. Rakip Ofspor ise oldukça rahat paslaşıyor, alan daraltarak Kocaelispor'u bozuyordu. İlk yarı 0-0 bittikten sonra Instagram'a ''Kocaelispor için ilk yenilgi gelir'' yazmıştım. Öyle de oldu.

Kocaelispor 2.yarıya da iyi başlayamadı. Sadece Burak Süleyman üstünden oynanması beklenen bir oyun vardı. Burak Süleyman da tutuk olunca maç iyice zorlaştı. Karşılaşmanın 72.dakikası ise Burak Süleyman bir pozisyonda rakibine vurunca direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve o an Kocaelispor için maç bitti. Hem tribünler düştü, hem takım düştü. 86.dakika gelen Talha golü ise Ofspor'a galibiyeti getirdi.

Kocaelispor 6.hafta ilk yenilgisini aldı ancak işler bu yenilgiden de kötü. Sahada futbol anlamında iyi olmayan ve özellikle pozisyon bulma, gol atma gibi konularda sıkıntı yaşayan bir Kocaelispor var. Bu sezonun kalanı için büyük risk.

Burak Süleyman kendine hakim olmalı.

Hakem genel anlamda kötüydü.

Zaman geçiren takımlardan nefret ediyorum. Gerçekten tribünlerin söylediği gibi; Ayağa kalkın adam gibi oynayın.

Kocaelispor'un sahaya çıktığı müziğin değişmesi lazım. Bence hoş değil. Merak edenler müzik için tık.

Kocaelispor Ofspor yenilgisinden sonra hafta arası da Tepecikspor'a son dakika golüyle 2-1 yenildi. 7 hafta sonunda sadece 8 gol atarak 4 galibiyet alsa da, liderin sadece 3 puan gerisinde olsa da sahada oynanan oyunun bir an önce düzelmesi gerekir.

Kocaelispor için sezon Pazar günü Kozan Spor ile oynanacak maç ile devam edecek. Galibiyet gelmediği durumda statta enteresan şeyler yaşanabilir. Detayları maç sonrası bloga yazarım. 

Hiç yorum yok: