24 Temmuz 2018 Salı

Ne Zararı Olabilir?



Fenerbahçe Spor Kulübü “Yeniden” isimli bir slogan yarattı ve son günlerde gündem olmuş durumda. Özlediğimiz, görmek istediğimiz her şeyi bu slogan altında yazdılar. Hepsi bizleri mutlu eden fotoğraflar. 

Ve fotoğrafı Twitter’dan aldım. Fenerbahçe tarihinin bir çok kişiye göre en büyük futbolcusu Alex de Souza da bu slogan ile paylaşım yaptı. Fenerbahçe Twittter hesabı da bunu alıntılayarak paylaştı. 

Şimdi bu hareket sizlere ufak ya da önemsiz gibi geliyor ama benim için öyle değil. Yıllardır Fenerbahçe’nin ne kadar kötü insanlar tarafından yönetildiğini, sürekli kavga etmenin, herkesle küs olmanın kimseye bir yarar getirmediğini sadece bu fotoğrafa bakarak okuyabiliyoruz.

Fenerbahçe bizim istediğimiz gibi gayet doğal bir şekilde efsane futbolcusuna vermesi gereken değeri veriyor. Bir süre önce neredeyse stada sokmadığımız, belgesel çekimi için hiçbir kolaylık sağlamadığımız Alex bundan böyle istediklerini alacak. Fenerbahçe değişiyor, Fenerbahçe farklı oluyor. Bu tarz görüntüler de Fenerbahçe’ye zarar değil yarar getirir. Böyle devam edelim. 

Hiç yorum yok: