28 Mart 2015 Cumartesi

Alex'e Veda


Unutmamalı, Alex de Souza'yı...

Hayatım boyunca en çok sevdiğim futbolcu, hayatım boyunca en çok sevdiğim insanlardan birisi olan Alex bu gece resmen futbola veda ediyor. Öncelikle şunu söyleyelim; Alex'in bu vedayı Türkiye'de değil de bize kilometrelerce uzaklıkta bir yerde yapması beni üzüyor. Çok üzüyor. Keşke bugün erkenden Kadıköy'e gitsek ve Alex'e son kez veda edebilseydik. Son kez tribünlerde çılgınca Alex de Souza tezahuratı yapabilseydik, son kez alkışlasak son kez gözümüzün pasını silseydik. Olmadı. Zaten hayatta her zaman istediklerimiz olmuyor. 

Alex bu akşam Türkiye'den de Semih, Rüştü, Tuncay'ın katılacağı bir jübile maçı ile veda ediyor. Bu isimler dışında Alex'i bu maçta eski Fenerbahçeli futbolcular da yalnız bırakmayacak. Deivid, Kezman, Appiah, Aurelio da sahada olacak ve Alex'den son kez pas alacak, son kez birlikte oynayacaklar. Bu isimler dışında Fenerbahçe ile unutulmaz başarıya imza atan dünyaca ünlü futbolcu Zico da sahada olacak. Bir başka efsane futbolcu Rivaldo da Alex'i yalnız bırakmayacak diğer isimlerden. Eski Galatasaraylı Felipe, Djalminha, Edmundo, Gilberto Silva, Leonardo, Luisao, Amoroso, Aristizabal, Athirson, Cleber, Euller, Evair, Fabiano, Gamarra, Junior Baiano, Marcelo Ramos, Maurinho, Mozart, Nenem, Oseas, Paulo Miranda, Paulo Nunes, Pedrinho, Rivarola, Rubens Junior, Cesar Sampaio, Tcheco, Tiago ve Velloso da sahada olacak diğer oyuncular.

Alex'i eğer yayın bulabilirsek son kez izleyeceğiz. Son kez efsanemizi sahada göreceğiz. Bizi yüzlerce kez ayağa fırlatan, bize unutulmaz zaferler yaşatan, bizi genelde güldüren, hayatta daha mutlu olmamızı sağlayan Alex. Melih Şendil'in değimiyle ''Dakika'yı değiştiren adam'' Ercan Taner'in değimiyle '' Kadife ayaklı futbolcu'' bugün TSİ 02:00'de başlayacak maçla veda ediyor. Vefa Palmerias kulübü için bir semt adı değilmiş.

Yine bir Alex konusuna Yusuf Hayaloğlu'nun yazdığı, Ahmet Kaya'nın yorumladığı şarkıyla veda edelim. Gözüm yaşarıyor, yüreğim kanıyor, olmasaydı sonumuz böyle...

Hiç yorum yok: