20 Haziran 2014 Cuma

Şampiyon


Sadece 2013/2014 sezonu şampiyonu Fenerbahçe Ülker yazacak. Bizi çok fazla mutlu edecek mi? Etmeyecek. Sadece Galatasaraylı arkadaşları kızdırmak için ''şampiyon olduk, hakettik.'' falan deriz o kadar. Keşke Galatasaray böyle bir karar almasaydı ve şampiyonluk sahada oynanan maç sonrasında belli olsaydı. Yine de sezon boyunca takım için elinden geleni yapan koç ve oyuncuları tebrik etmek lazım.

Bu arada Galatasaray lehine ya da aleyhine bir çok hakem hatasının yıllardır yapıldığını, Fenerbahçe salonunda ya da Abdi İpekçi'de yıllardır bu seriden çok daha fazla küfür ya da olay olduğunu, adalet yok deniliyorsa bunun yıllardır her iki takıma da yapıldığını, oyuncuların bu yaşananlardan mutsuz olduğunu, Ünal Aysal'ın gittikçe Aziz Yıldırım'a benzediğini, Galatasaraylı arkadaşların olayları yanlış değerlendirdiğini, Arroyo'ya, Erceg'e ya da diğer oyunculara yazık olduğunu, ezeli rekabetin iyice işin içine girmesinden dolayı gerçek basketbol zevkleri elinden alınan basketbolseverlerin üzüldüğünü, kızdığını da söylemeden geçmeyelim.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

en azından dolaylı da olsa GS aleyhine hatalı kararlar olduğunu kabul etmeniz güzel.

Ama yeterli değil. Yıllardır şike yapılıyor diye savunma olamayacağı gibi.

Yıllardır yapılıyor. Ama yeter, artık olmasın.

varol döken dedi ki...

yorum yapacaktım gene tuttum kendimi

Utopya dedi ki...

Bu kadar objektif bir yorum için teşekkürler Bende bir Galatasaray lı olarak . Fenerbahceli ve Galatasaraylı Tüm basketbolcuları kutlarım.