13 Haziran 2014 Cuma

Brezilya 3 Hırvatistan 1

 Dünyanın en güzel günleri başladı. 47 ayın sultanı diye boşuna demiyoruz, cidden büyük keyif. Dünya Kupası'ndan daha iyi bir organizasyon yok. Brezilya-Hırvatistan maçı ile başladık. 4 gol izledik.

Neymar 2 golle turnuvaya iyi girdi, zaten öyle olması bekleniyordu, Brezilya tarihinin en golcü futbolcusu olarak kariyerinin bitirmemesi için sebep yok. Belki çok erken ama Neymar > Pele. Ayrıca dünya kupaları tarihinin de en golcü futbolcusu olmaması için sebep yok.

Oscar ne top oynadın be. Takımın değil maçın en iyisi. Yine de 2 gol atan oyuncunun maçın adamı seçilmesi çok da haksızlık değil.

Brezilya'nın üzerinde çok büyük baskı vardı, çok iyi oynamamalarının nedeni bu. 2.maç çok daha iyi bir Brezilya seyredeceğiz. Bundan eminim. 

Olic güzellemeleri 20.dakika sona erdi, dili dışarı çıktı.

Tribünlerin ve atmosferin çok daha iyi olmasını bekliyordum. Brezilya denildiğinde tribünler daha iyi olmalı.

Güzel Brezilyalı kızlar nerede?


Twitter maç anında muazzamdı. Neredeyse takip ettiğim 947 kişinin tamamı gol ya da maç anında tweet attı. Dünya Kupası dışında konuşulan konunun olmaması muazzam. Timeline hep böyle olsun.

Dünya Kupası çok iyi başladı, büyük keyif aldık, umarım böyle biter.

Yalçın Çetin iyi spiker. Hakkı verilmiyor.


Ceyhun Eriş'in hakkı yendi, çok da kötü değildi. Ömer Üründül'ü özleyenleri anlamıyorum.

Japon hakem skandaldı. Gözler kısık olduğundan göremedi.

Bahis açısından turnuva mükemmel başladı, 3 kupon, 2'si tuttu. Yatan tek kupon Fred gol atar. Onun da yatmasına şaşırmamak lazım. 



Hiç yorum yok: