11 Şubat 2014 Salı

Hocam


Sahada forma için ter döküyorsun, arkanda koca bir camia, hoş arkanda kimse olmasa bile önemli değil, maça istekli başlıyorsun, pozisyonlar, iyi oyun. Ardından çok net pozisyonda hakem gözünün önünde olan eli görmüyor, ya da görüyor, veremiyor-vermiyor. Bu sezonun unutulmaz anı oldu bizim için.

Bir de olaya sahada yakından gören futbolcular üzerinden bakalım. Sahada futbol oynuyorsun ve böyle karar ile karşı karşıya kalıyorsun. Kendini kaybetmek, hakemden nefret etmek, kafa olarak maçtan kopmak. Tüm bunları yaşarsın. Gökhan Gönül gibi bir isim çıkıp '' hocam hocam, Allah çarpsın eline çarptı.'' diyor. İnsan düşünüyor. Hakemler bu oyunu her hafta nasıl çekilmez bir hale getiriyor. İnsanları oyundan soğutuyor.

Gökhan Gönül yerine kendinizi koyun. Sahada emeklerinizi çalan bir hakem, siz ne düşünürsünüz?

Tekrar tekrar söyleyelim. Adalet istiyoruz. Herkes için adalet, her konuda adalet. Bu arada evet, siz haklısınız. Meireles'e de kırmızı çıkmalıydı....

3 yorum:

Adsız dedi ki...

aynı gökhan, bu sezon maç içinde faul faul/penaltı penaltı diyip, maç sonu tam tersi söylemde bulunup özür dilemişti.

Adsız dedi ki...

konu ile alakasız ama yazının tam yanında duran reklama bakar mısınız ya İddaa spor dalları ile kazanç çok saçma yani yazının anlamını alıp götürüyor :( kaldırın o reklamı

erdinç dedi ki...

Hocam güzel söylüyorsun da Gençlerbirliği maçında ki EGEMEN'in el ile kestiği topu ne yapacağız? o zaman da çıkıp adalet dediniz mi?