17 Mart 2013 Pazar

Yine Final Maçı






















Fenerbahçe için her maç final maçı, her maç kritik, her maç kazanılması gerekiyor. Bu sefer rakip Antalyaspor. Önce Galatasaray Kayserispor deplasmanına gidecek, o maçtan çıkacak skor Fenerbahçe'nin Antalyaspor maçını çok başka noktaya çekebilir, her sonuçta farklı şeyler deriz, Galatasaray puan kaybederse biz biraz daha rahat çıkar, galibiyette ipleri elimize alırız, Galatasaray kazanırsa ama bu sefer stresli olan taraf biz oluruz ve mutlaka kazanmamız gerekir.

Fenerbahçe son haftalarda iyi futbol oynuyor, hatta bana göre şu an Türkiye liginin en iyi takımı, geçen hafta Emre'siz, Webo'suz, Gökhan'sız ligin iyi top oynayan takımlarından Bursaspor'u gayet iyi bir oyunla 4-1 geçerken gelecek adına büyük umutlar verdik. Hafta arası avrupa maçımız da oyun istediğimiz gibi olmasa da eksiklikler dikkat çekiciydi. Fenerbahçe yarın geçen haftaya göre daha iyi bir kadro ile çıkacak ve maçı kazanıp İstanbul'a dönmek isteyecek.

Yarın sahadan alınacak 3 puan çok önemli, hep diyorum, Fenerbahçe deplasmanda kötü oyunla bile 3 puanı alsın, Kadıköy'de iyi futbolla 3 puanı alsın. Yarın hakem hatası olmadan, sakatlık yaşamadan galibiyet alalım ve yolumuza devam edelim. 

Şampiyonluk için saldırmaktan başka çare yok Fener...

Hiç yorum yok: