16 Mart 2013 Cumartesi

Büyük Başarı























Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi'nde ilk kez çeyrek finalde. Aykut Kocaman ve futbolcuları kutlarım. Bu kadar stresli ortamda, bu kadar beklentinin çok fazla olduğu ortamda, sıkıntıların yaşandığı ortamda bu başarı takdir edilmesi gereken bir başarı.

Çeyrek Final'de Lazio ile eşleştik, Lazio hakkında pek bilgim yok, o kadar maç izlerim bu sezon Lazio'yu galiba hiç izlemedim. Avrupa maçları özetlerini izlemişimdir. Zaten Serkan kardeşimiz blogunda müthiş bir değerlendirme yazısı yazmış. Tıklayın, okuyun, Lazio'yu öğrenin. 

Gelelim son günlere, Fenerbahçe son günlerde Beşiktaş maçı hariç hep iyi sonuçlar alıyor, öyle ya da böyle kazanıyor, göze hoş gelen futbol oynuyor, özellikle son Bursaspor maçı tribünde mest olduk, bu duruma getiren futbolcular, bu durumdan çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar, bunu takdir etmek lazım. Her hafta her hafta final maçına çıkmak, kaybedince her şeyin bitebileceği bir ortamda maçlara çıkmak kolay değil, özellikle maç başlarında geriye düşmemiz ve oradan maçları çevirmemiz de çok daha fazla konuşulması gereken bir olay.

Sonuç olarak Fenerbahçe 3 kulvarda yoluna devam ediyor. Taraftarlar, futbolcular, teknik direktör, teknik ekip ve yönetim bir bütün halinde sezon sonunu getirmek için kenetlenmeli, tüm sıkıntıları sezon sonu masaya yatırmalıyız.

Unutmadan söyleyelim ; Herkes, herkesten daha çok Fenerbahçelidir.

Hiç yorum yok: