30 Mart 2024 Cumartesi

Oyları Bölmüyorlar


Yarın sabah 08:00'de oy kullanmaya başlayacağız ve saat 17:00'ye kadar oy vermeye devam edeceğiz. Bizleri 5 yıl boyunca yönetecek belediye başkanlarını, meclis üyelerini ve muhtarları seçeceğiz. Elbette herkes her partiye oy vermekte özgür ancak lütfen artık yıllardır devam ettirdiğiniz ve oldukça anlamsız cümleleri kullanmaktan vazgeçin.

''Oyları bölüyorsunuz'' dediğiniz yerde yıllardır bizi işlevsiz muhalefet partilerine mahrum bıraktığınızı nasıl unutuyorsunuz? Daha çok kısa bir süre önce Mayıs 2023'te söylediğiniz bu cümleler yüzünden Deva, Gelecek, Saadet partisi gibi partilerin sizin listelerinizden vekiller çıkardığını ve sonra hiçbir şey olmamış gibi mecliste grup kurup hayatlarına devam ettiğini bilmiyor musunuz? Sırf bu sebepten Türkiye İşçi Partisi'nin bazı şehirlerde vekil kaybettiğini bilmiyor musunuz? Toplumsal olaylarda hareketsiz kalan partileri bilmiyor musunuz? Şehirlerde milyonlarca lira harcayıp da şehirlerin hâlâ sıkıntılar içinde olduğunu bilmiyor musunuz? Rant uğruna atılan imzaları bilmiyor musunuz? 

O yüzden 2024 yılında bir kez daha aynı hataya düşmeyin ve sizleri mecliste temsil edecek, sizlere kusursuz belediye başkanlığı yapacak isimlere oy vermekten çekinmeyin. Yıllardır mecliste Sera Kadıgil, Erkan Baş, Ahmet Şık ve Barış Atay gibi isimlerin yaptığı muhalefetin bir benzerinin kendi şehir meclislerinizde de yapılmasını istiyorsanız sarı pusulada çekinmeden, oyları böldüğünüzü düşünmeden Türkiye İşçi Partisi'ne oy verin.

Son olarak Genel Başkanımız ve Gebze Belediye Başkan adayımız Erkan Baş'ın söyledikleriyle nokta koyayım. ''Bilirim, yarın diye bir şey var. Çeliğin su katılmamış yanı. Irmakların, geçilecek fırtınaların dinecek. Bir yanı var ömrümüzün. Belki bir gün gülecek. Ağız dolusu gülüp, kucak dolusu sarılacağımız günlere olan inancımla umutla selamlıyorum hepinizi.'' 


Hiç yorum yok: