29 Eylül 2013 Pazar

Gençlerbirliği 0 Fenerbahçe 1 / Şampiyonluk İstiyoruz


Çok iyi oynadık mı? Hayır ama çok iyi mücadele ettik ve Kuyt'ın golüyle Gençlerbirliği'ni 1-0 yendik ve 15 puanla liderliğe yükseldik.

Kuyt çok başka adam, çok param olsa ve takım kursam Kuyt'ı almayı düşünmem ama alırsam da bana gol, asist, mücadele garantisi verir, yani çok pis - iyi anlamda - bir adam. 5 golle gol krallığında ilk sırada. Bu akşam 89.dk defansın önüne koşup top çalıyordu. Yaşını söylemeyelim, nazar değmesin.

Meireles-Alper-Mehmet Topal Fenerbahçe'nin ideal ortasaha üçlüsü oldu bile, Meireles bu maçta sakatlanarak oyundan çıksa da yeri garanti olan oyuncumuz, Salih zorlar aslında da onun da tekrardan özgüvenini kazanması lazım, bir Kadıköy golü kendine getirebilir.

Volkan 2 maç öncesine kadar çok kötüydü, 2 maçtır kalemizde pozisyon vermememiz avantaj, Volkan'ın da tekrardan güveni yerine gelmiştir. İki gol yemeden bitirilen maç.

Caner çok iyisin, tüm duran topları o kullandı, hepsini de idare eder şekilde kullandı. Orta konusunda Fenerbahçe'nin en iyi, ülkenin bir kaç futbolcusundan birisi.

Gökhan Gönül çok kötüydü, inanılmaz pas hataları yaptı, atakları öldürdü. Zaten Gökhan Gönül genel olarak istikrarı olan bir oyuncu değil. Arada top performans sergilese de arada böyle dibe düşebiliyor. Trabzonspor maçı iyi oynar.

Sow ve Webo iyi, gol kaçırıyorlar çok. Atsalar farka gidecekti maç, hele 1-0 sonrası Emenike de eklenince 0-3, 0-5 bitecek maçı 0-1'e bağladılar. 

Emenike Salih veya Alper'e pası verse çok temiz bir gol olacaktı.

Emenike'nin depar atıp aşırtma ile bitirmeye çalıştığı pozisyon gol olsa nefis olurdu.

Alper Potuk'a nazar değmesin, çok iyi. Yalnız her maç sarı kartlık faul yapıyor, o biraz sıkıntı yaratabilir.

Mehmet Topal ligde en çok direkten topu dönen oyuncu olabilir mi? Bu maçta da nefis bir şutu direkten döndü.

Ne kadar övünsek az Ankara deplasman sayılmaz. Fenerbahçe taraftarları klasik olarak iyi bir Ankara tribün performansı sergiledi. Galibiyette payları var. Tribünler bir olsun, cümle alem tribün görsün.

Alper 11.328, Topal 11.043 km koşmuş, 7 oyuncu 10 bin km üstü koşmuş, çok iyi rakam.

Ersun Yanal'ın gol sevinci çok iyi değil mi? Senin, benim gibi seviniyor.

Takım maç sonunda taraftarlarla beraber '' Dilimde şarkıların gündüz gece, deli gibi aşığız Fenerbahçe, bu dünyayı yakarız senin için, şampiyonluk gelince '' tezahuratı yaptı. 6.haftadan havaya girmemiz nefis.

#gamsıznerede?

15 puandayız. Lideriz.

Haftaya Trabzonspor maçını da iyi oyun ve iyi skorla kazanırsak işler iyice rayına oturacak.



Hiç yorum yok: