25 Temmuz 2013 Perşembe

Fenerbahçe ; 2013/2014 Sezonu Formaları


Fenerbahçe'nin 2013/2014 sezonunda giyeceği formalar tanıtıldı, beklentilerin altında kaldı. Aylardır beklediğimiz forma tanıtımı ilk anlarda hepimiz adına kabus gibi geçti. Abdullah Kığılı'nın '' Tarihin en iyi formaları geliyor. '' cümlesine inanıp beklentileri daha da arttırdık. Ancak lansman öncesi internete düşen fotoğraflar sonunda hayal kırıklığına uğradık. Belki de fotoğrafların kalitesiz olması nedeniyle eleştiri boyutlarını arttırdık, evet formalar çok kötü, evet formalar kalitesiz ama kesinlikle tarihin en kötü formaları değil.

Deplasman forması adıyla çıkan beyaz forma en iyisi, geçen sezon da beyaz forma vardı ama beyaz forma her sene çıkabilir, şık duruyor, giymesi de güzel, normal günde bile giyebiliyorsun, yakası güzel, kollarındaki sarı-lacivert çizgiler güzel, galiba bunu alacağım.

Çubuklu forma kötü, çubuklu forma için çok fazla çalışmaya gerek yok, sarı-lacivert düz çubuklu yap, efekt koyma, değiştirme, her sene aynısını sür piyasaya, yine de satar. Olmamış, ama yine de yakından da bakmak lazım.

Taraftarın gücü forması adı ile çıkan forma ise kötü, çok fazla yazmaya gerek yok, yok taraftarın atkı şovu yer alıyor, yok Fenerbahçe taraftarının desteği ve koruması altında olduğunun mesajı veriliyor yorumları mantıklı değil. 

Formalar bu sezon 110 TL'den satılacakmış, neden zam geldi onu da anlamadım.

Sonuç olarak aylardır beklediğimiz formalar bizi hayal kırıklığına uğrattı, inşallah formaların uğrattığı hayal kırıklığını takım da uğratmaz.



Hiç yorum yok: