9 Temmuz 2013 Salı

Ersun Yanal & Fenerbahçe

 Ersun Yanal bir süre önce Fenerbahçe'nin yeni hocası oldu, görevinde sonuna kadar başarı diliyorum. Aykut Kocaman sonrası Ersun Yanal'ın işi zor, Aykut Kocaman çoğu kişi tarafından beğenilmese de Fenerbahçe tarihinin en zor dönemlerinden birinde oldukça önemli işler yapmıştı ve takım tarihi başarılar elde etmişti, Ersun Yanal Aykut Kocaman'ın bıraktığı yerden, Avrupa Ligi yarı finalinden görevi devralıyor....

Ersun Yanal'ın kariyeri boyunca nerelerde neler yaptığını az çok biliyoruz, ofansif futbol oynayan, mücadele eden takımlar kuruyor, başarılı da oluyor.

Bugün Ersun Yanal Fenerbahçe'nin muhteşem tesislerinden biri olan Topuk Yaylası'nda bir basın toplantısı düzenledi, söyledikleri ile beraber milyonlarca Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı, umutlandırdı, gayet sakin bir şekilde sezon öncesini ve yeni başlayan Fenerbahçe kariyerini değerlendirdi. Açıkcası Ersun Yanal'ı ilk zamanlar çok istemiyordum ancak şu an iyi ki gelmiş diyorum, en azından beni geldiği günden beri hareketleri, demeçleri ile sezona hazırladı, artık bir an önce Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'sini izlemek, zevk almak istiyoruz.

Son olarak iddia koyalım ; Ersun Yanal'ın Fenerbahçesi ilk sene şampiyon olur, al fava...


Hiç yorum yok: