24 Eylül 2012 Pazartesi

Bir Alpaslan Özçelik Olabilmek ...


Hepimiz Fenerbahçe için bir şeyler yapıyoruz, hepimiz Fenerbahçe için yaşıyoruz ama bazıları bunu kat ve kat daha fazla yaşıyor. Bu isimlerin başında da Alpaslan Özçelik geliyor.


Kim bu Alpaslan Özçelik? Fenerbahçe tribünlerinde olan herkes tanır ancak bilmeyenler de vardır. Grup CK’nın kurucularından, yıllarını Fenerbahçe tribünlerine ve Fenerbahçe'ye vermiş bir taraftar.

Grup CK ile beraber deplasmana gider, Kadıköy’e gider, Avrupa’ya gider, amatör branş maçlarına gider, Kadıköy’de yapılan tribün organizasyonlarında ön planda olur – yapılan tüm koreografiler - , Lefter Heykeli için adım atar, Alex heykeli için adım atar, Lefter’i yaşarken her sene evinde ziyaret eder, Lefter’in cenaze töreninin tüm aşamalarında yer alır, arada mezarını ziyaret eder, Fenerbahçe efsanelerinin her zaman yanında olur, Faruk Ilgaz’ı, Fikret Kırcan’ı, Ergün Öztuna’yı asla unutmaz,  Şükrü Saracoğlu’nu, Zeki Rıza Sporel’i, Güven Sazak’ı ve bir çok Fenerbahçe efsanelerinin mezarını ziyaret eder, Topuk Yaylası yolu üzerindeki  köylerdeki çocuklar için yardım organizasyonlarına katılır ... 

Kısacası ; Fenerbahçe için yaşar, Fenerbahçe için mücadele eder. 



Umarım yıllarca Alpaslan abi’yi tribünlerde görme şansı bulur, biz de onun Fenerbahçeliliğinin yarısı kadar Fenerbahçeli olur, Fenerbahçe için bir şeyler yaparız.

Fenerbahçe tribünlerinin Alpaslan Özçelik gibi taraftarlara çok ihtiyacı var ...

1 yorum:

Gürcan dedi ki...

Alpaslan isminde bir hikmet ver demek ki.