3 Haziran 2008 Salı

İddada Bu Hafta # 1

Evet herkese Merhaba . Geçen hafta yazlığa gittiğim için kupon yapamadım ve tabikide tahminde , gerçi tahminler zaten tutmuyorda :) Neyse geçelim traşı :) bu arada cuma günü yaptığım kuponda tuttu ama ya :) Tek Kupon Tek Kazanç :) süper oluyor :):)

Bakın fotosu :)



Neyse Zenginin malı züğürtün çenesini yorar derler :) . Bu haftaki tahminlerime geçmek istiyorum . Öncelikle bu hafta Euro 2008 Gruplarındaki ilk 3 gruba iddaa oynabiliriz ama daha erken olduğu için gerek yok bekleyin cumaya kadar :) Neyse başlayalım bu haftaya ;)

03 Haziran 2008 Salı Tahminlerim ;

211 Fransa - Kolombiya : Fransa bundan önce oynadığı hazırlık maçlarından 1 galibiyet 1 beraberlik aldı ve artık son hazırlık maçını oynayacak . Bu yüzden tam kadro yani Euro 2008 Finallerindeki kadroyla mücadele edicektir bana göre . Rakip Kolombiya ise Dünya Kupası Elemelerine hazırlanıyor ancak daha 12 gün gibi bir süre olduğu için maçına kadroda revizyon yapıyorlar sürekli oyuncu denemek için . Bu yüzden Fransa bu maçı alır Oran 1.25

215 Liqa Dep.Univ.Q - Club America : Ve artık Libertadores kupasında Finale kalmak için son randevu . İki takım arasında ilk maç 1-1 beraberlikle bitti yani sonuç olarak 0-0 ' a Liqa Dep.Univ.Q Finale çıkıcak . Yani Club Americaya mutlaka gol lazım . Ama gol atıcam derken yememek için kontrollü oynayacaktır . Yani maçın sonucu 1-0 1-1 0-0 şeklinde birşey olabilir yani Alt Biticektir . Oran 1.60

04 Haziran 2008 Çarşamba Tahminlerim ;

311 kodlu Estonya - Faroe Adaları , 312 kodlu Litvanya - Rusya 324 kodlu İspanya - Abd ve 325 kodlu Şili - Guatemala Karşılaşmalarında Koyu Kırmızı ile yazdığım takımlara güveniyorum ancak oran vermediği için sadece 4.maç olarak yazılabilir ve hatta bana göre hiç bulaşılmasa daha iyi olur .

314 Rosenborg - Brann : Öncelikle Rosenborg geçen hafta evinde Vikingi 2-0 ile geçerken Brann Kendi sahasında Moldeye 4-3 Mağlup oldu ve bunun yanında maç 3-1 den 4-3 e geldi . Rosenborg Ligde 5 . sırada bulunurken Brann 4 . sırada bulunuyor .Rosenborg evinde 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet alırken ve 9 gol atıp 4 gol yerken , Brann Deplasmanda 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi alıyor ve kalesinde 4 gol atıp 8 gol yiyor 8 golllede deplasmanda en çok gol yiyen 4.takım ( Diğer 3 takım son 3 sıra ) Yani bu maç Formda Rosenborg ( son 3 maçını kazandı ) Formsuz Brannı rahatlıkla yener . Direk 1 olur Oran 1.65

332 Fluminense - Boca Juniors : Aslında bu maça fazla konuşmaya gerek yok . Neden mi ? Hemen anlatayım . Boca Bu sene ligi adeta bıraktı . Libertadores kupasına konsantre oldu yani finali ve daha sonra gelicek şampiyonluğı çok istiyor ama bunun yanında Fluminensede farksız değil Bocadan onlarda ligde 4 maçta 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle son sıradalar yani onlarda ligi tamamen bırakmış Kupaya konsantre oldular ama bu işler konsantre ile olmuyor . Yani diyeceğim şu ki bu tip maçları daha iyi oynayan Boca , Dinlenmiş Oyuncular Palermo , Palacio ve Riquelme Şeytan Üçgeni ile Boca rahat bir galibiyet alır bana göre ve benim görüşüm bu maçın Üst biteceği yönünde Yani Önce 2 Oran 2.70 Daha sonra Üst tabi bunun yanında dileyen 1.42 oranı ile 02 Çifte şansta oynayabilirler .

326 Dc United - Houston : Bu maçı aslında fazla konuşmaya gerek yok Ligin genelinde en çok gol yiyen takım ile deplasmanda en çok gol yiyen takımın karşılaşmasında bana göre tek sonuç vardır oda Üst seçeneği oranıda gayet iyi 1.70 .

05 Haziran 2008 Perşembe Tahminlerim ;

413 Assyriska - Atvidaberg : Ligin tartışmasız en iyi takımı olan ve aynı zamanda yenilgisiz tek takım olan Assyriska geçen hafta kendi sahasında Landskrona ya yenilen Atvidaberg maçında bana göre tek sonuç vardır . Buda 1 seçeneğidir ve Oranıda 1.55 dir .

Bu haftaki tahminlerim bu kadar inşallah hepsi tutar ;)

Bol Şanslar ;)

1 yorum:

Beercholic dedi ki...

Boca maçı bana göre de alacaktır, direk 2 oynanabilir rahatça..