15 Ocak 2024 Pazartesi

Gaziantep FK 0 Fenerbahçe 1


2023/2024 sezonu 20.hafta maçında Fenerbahçe Gaziantep FK'yı İrfan Can Kahveci'nin kafa golüyle 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda çok kritik bir 3 puan aldı.

Tarihe not düşmek için yazdığım bir yazı daha.

Sahaya çıkan ilk 11; Livakovic, Mert, Serdar, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, Tadic, İrfan ve Dzeko kadrosu.

Sakatlanan Serdar yerine 38.dakika oyuna giren Leonardo Bonucci. Bu formayla görebileceğime asla ihtimal vermediğim oyunculardan birisi. Dünyanın bir döneminde herkesin en iyi savunmacı olarak gördüğü bir oyuncuyu burada izliyor olmak acayip bir şey. En yakın zamanda stada izlemeye de gideceğim. Canlı görmem lazım.

İrfan Can Kahveci ve Szymanski istatistik yapmaya devam ediyor. İrfan 28 maç, 10 gol, 6 asist. Szymanski 31 maç, 11 gol, 10 asist.

Fenerbahçenin penaltıcısı Tadic olmalı. Dzeko değildir. 

Livakovic'in 90+6'da yaptığı kurtarış. Sezon sonu şampiyonluk ile biterse çok özel bir yere sahip olacak.

İyi oynarken oyuncu değiştirmeme olayını dünyada yapan bir numaralı hoca Guardiola. Oyuncu değiştirmeden bitirdiği çok maç var. Dün İsmail Kartal benzerini yapabilirdi. Takım çok iyiydi, o gol bir şekilde gelecekti.

Altlı-üstlü tamamen dolu olan Fenerbahçe tribünü. % 5 saçmalığını TFF'nin izin verdiği ölçüde geliştiren, % 30'a çıkaran tüm takımlara teşekkür etmek lazım. Futbol böyle güzel. Tamamen dolu stat.

Yarı otomatik ofsayt sistemi.

Adanaspor ile kupa maçı ve Samsunspor lig maçlarıyla devam ediyoruz.

Hiç yorum yok: