18 Eylül 2017 Pazartesi

Aytemiz Alanyaspor 1 Fenerbahçe 4

Oyun tabiiki de gelecek açısından önemli ama galibiyet ve 3 puan daha da önemli. Mükemmel oynayıp da kazanamasak ilerleyen haftalar rakipleri yakalama açısından da, camianın birlikte olması açısından da bizim için kötü olurdu. Şimdi 4-1'lik net galibiyet aldık ve derbi öncesi biraz olsun rahatladık.

Mücadeleye önceki haftalara göre daha iyi başladık. Daha istekliydik, daha organizeydik. Erken golle öne de geçtik. Ancak gol sonrası anlamsız şekilde geriye çekildik ve 42.dk Alanyaspor golüne engel olamadık. Ancak ilk yarının sonunda gelen gol bizi rahatlattı. 2.yarı skor olarak önde olmamızın da etkisiyle daha rahat oynadık ve 2 gol daha atarak maçı 4-1 kazandık.

Janssen, Valbuena, Giualiano, Valbuena golleri atan oyuncularımız.

Kameni'nin ilk 11 çıkması, Janssen'in belki de yıllar sonra en iyi golcümüz olduğunun sinyallerini vermesi, Valbuena'nın golleri, Giualiano'nun gol atması, Neto'nun oldukça sağlam çıkması gecenin en önemli anlarıydı.

Mehmet Ekici varken frikikleri başkasına attırmak saçmalıktır. Mehmet Ekici varsa topa o vurur. Umarım ilerleyen haftalar Mehmet Ekici dışında kimse duran topun başına geçmez.

32.dk oyuna giren Mehmet Ekici'nin 77.dk oyundan çıkarılmasına önce anlam veremesek de basın toplantısı sonrası sakatlık nedeniyle oyundan çıkarıldığını öğrendik.

Alanyaspor da baya kötü takımmış. 4-1'lik galibiyet kimseyi aldatmasın bu oyunla Beşiktaş'ı yenme şansımız yok. Mutlaka daha organize olmalıyız.

Fenerbahçe tribünleri iyiydi. Hep beraber tezahurat da yaptılar, ''tribünler bir oldu...'' diye de bağırdılar. Ben birlikteliği doğru bulmuyorum ama kazanan Fenerbahçe olacaksa diyecek bir şey yok.

Cumartesi günü Beşiktaş ile oynuyoruz. Galibiyetin yanında iyi oyunla kazanıp mesaj verme maçı. Olası bir kötü sonuçta ise yine 2 hafta önceye döneriz ve hatta sezona noktayı koyarız.

Hiç yorum yok: