9 Kasım 2015 Pazartesi

Kısa Kısa Fenerbahçe # 3



Günlerdir ne maç günlüğü yazıyorum ne başka bir şey. Fenerbahçe'yi yakından takip etmeye devam ediyoruz. Kısa kısa yazalım.

Fenerbahçe'nin oynadığı futboldan keyif almıyorum. Fenerbahçe taraftarlarının çoğunluğu keyif almıyor. Rakibe pozisyon vermemek, gol yemeden maçları tamamlamak çoğunluk olarak kazanmak bizi mutlu etmiyor. Fenerbahçe'nin kazanmasını ama hücum futboluyla kazanmasını istiyoruz. Kadıköy'de Ajax, Galatasaray, Konyaspor, deplasmanda Kayserispor, Osmanlıspor ve Ajax maçlarında 4 galibiyet 2 beraberlik aldık, 1 gol yedik. Attığımız gol sayısı 5.

Vitor Pereira'yı çok seviyorum ama onun söyledikleri ile benim istediklerim birbirleri ile uyuşmuyor. Fenerbahçe'nin nasıl oynaması gerektiğini henüz anlayamadı. Umarım iyi olur. Eğer başarı gelecekse Vitor Pereira ile gelsin.

38 bin kombine satan Fenerbahçe'nin son maçına gelen seyirci sayısı 23.656. İnsanlar maça gelmiyor, gelmedikleri halde kombinelerini aktarmıyor. Kulübün buna bir çözüm bulması gerekiyor. İnsanların gelemediği maçlar kombinelerini aktarmalarını, satmalarını sağlayacak bir sistem yapılmalı. Kulübün stattan sorumlu taraftarı olmak isterim. Bak bakayım stat boş kalıyor mu o zaman.

Fenerbahçe taraftarları geçtiğimiz sezonlar amatör branşlara daha çok sahip çıkıyordu. Ne kadın voleybol ne erkek voleybol eskisi gibi destek görmüyor. Bunun nedenlerinden birisi de çoğu kişinin haberi yoktur belki sezon başından beri maçlara bilet satılmaması. Sadece kombineli taraftarlar maçlara girebiliyor. Gerçi sezon başında böyle olan durum belki de değişmiştir. Bilmiyorum.

Kadın basketbol hakkında diyecek şey yok. Bence Fenerbahçe taraftarları olarak referanduma gidelim ve kapatılıp kapatılmaması konusunda karar verelim.

Obradovic'e küfür eden insana saygı göstermem. Belki takım bu sezon iyi başlamadı ama bir insan Obradovic'e küfür edemez. Kulübe çağ atlattı, atlatmaya da devam edecek.

Ivan Miljkovic'in Fenerbahçe'den gittiğini şu an öğrendim. İtalya'ya gitmiş. O kadar uzağım erkek voleybola.

Yandex reklamlarından nefret ediyorum. Fenerbahçe'nin ne kadar para kazanacağını merak ediyorum. Açıkcası Yandex ile direkt sponsorluk anlaşması yapılsa daha çok para kazanırdık. Arama başı reklamdan kazanan Yandex olacak gibime geliyor. İnşallah yanılırım.

Fenerbahçe'nin tüm branşlarında biletler pahalı satılıyor. Ancak buna tepki gösteren de yok. Artık herkes bir şeyleri kabul etti. Fenerbahçe maddi yönden iyi durumda olanların takımı olmaya başladı. En azından canlı izlemek için durumunuz iyi olmalı.

Fenerbahçe TV ne zaman HD yayına geçecek? 

Sezonun kalanına baktığımızda sonuç anlamında en iyi takımımız kadın voleybol gibi gözüküyor. Sadece 1 kez yenilgi aldılar.

Hiç yorum yok: