14 Kasım 2013 Perşembe

Obradovic Ürünleri ve Fenerium


Fenerbahçe'nin değil ülke basketbolunun kaderini değiştiren-değiştirecek bir isim. Odradovic. Gaziantepspor maçına giderken hayatı boyunca futbol izlemekten büyük keyif alan, büyük bir Fenerbahçe futbol takımı taraftarı olan babamın '' Hangi maça gidiyorsun? Futbola gitme, basketbola-Barcelona- gitsene'' cümlesinin kurulmasına neden olan bir isim.

Bunun gibi örnekleri çoğaltırız. Obradovic geldikten sonra basketbol izleyen, salonlara giden, tv karşısına büyük bir zevkle geçen milyonlarca Fenerbahçe taraftarı + basketbolsever var. Obradovic tek başına bir camianın kaderini değiştirecek gözüyle bakanlar var.

Gelelim bu konuyu yazmamın amacına. Fenerbahçe'nin ve ülke basketbolunun iyi yerlere gelmesini sağlayacak dünyanın çoğu kişiye göre en iyi hocası Obradovic ülkeye geldikten beri ilgi odağı. Herkes ondan bahsediyor. Maçlarda yaptığı hareketler, oyunculara kızmaları, demeçleri ile adından söz ettiriyor. Madem öyle Obradovic ile taraftarları da buluşturmak gerekmez mi?

Basit bir blog yazarı Yiğit olarak Fenerium yetkililerine seslenmek gibi bir şansım yok, denk gelirse okurlar. Ama Fenerium'un çok acil şekilde Obradovic ile ilgili ürünler yapması ve satışa çıkarması lazım. T-shirt olur, atkı olur, şapka olur, magnet olur, bobblehead olur. Mesele Obradovic ile ilgili ürünler yapmak ve Fenerbahçe taraftarlarına Obradovic ile ilgili bir hatıra bırakmak. Bu zor olmasa gerek?

2 yorum:

varol döken dedi ki...

formanın arkasına zeljko yazdırmakla biz başlasak?

ygtylmz dedi ki...

Outlet tarzı yerlerden çubuklu forma alsana o zaman bana? ucuza?