27 Kasım 2013 Çarşamba

Ajax 2 Barcelona 1


Sadece futbol izlemek için ekran başına oturulan bir akşam daha. D-Smart sahibi olmanın ayrıcalıklarından gol gol kanalımız açık. Gol gol kanalı, bir ana maç veren ama diğer maçlarda atılan golleri anında bağlanarak yayınlayan bir kanal. 

Ana maç Ajax-Barcelona olunca gece daha da zevkli oldu.

Ajax'ın gençleri muhteşem mücadele ile beraber sahadan galibiyetle ayrıldılar. Daha çok koşan, daha çok isteyen Ajax Barcelona'ya bu sezon ilk yenilgisini tattırdı. Özellikle Fischer ve Schöne çok etkiliydi. Barcelona mücadeleyi biraz az ciddiye alınca, Ajax da tam tersi tam konsantre çıkınca galibiyet zor olmadı. 2.yarı başında hatasız oynayan savunma ve Ajax 10 kişi kalıp maçı biraz sıkıntıya soksa da Barcelona'nın bu maçı alacak durumu yoktu.

Kasım ayında sezonun genelinde ilk yenilgi. 21.maçta ilk yenilgi. Fenerbahçe'nin de bu durumlarını görürüz inşallah.

Skor 2-1, oyuna giren oyuncular; Adama Traore, Sergi Roberto ve Patricio Gabarron. 96 doğumlu, 92 doğumlu ve 93 doğumlu 3 oyuncu. 

Tribünlerde 51.628 futbolsever. Maç boyunca oldukça coşkulular. Yalnız 2.gol sonrası tribünden düşen Ajax taraftarının durumu ağır diyorlar. İnşallah iyileşir.

Iniesta'nın attığı bazı paslar evde beni ayağa fırlatıyor. Iniesta'yı izlemeyi çok seviyorum ve tabii Barcelona'yı izlemeyi de çok seviyorum. Özellikle ilk yarıları geride kapattığı maçları. Geride kapatılan maçlar farklı farklı pozisyonlar ile gol arıyorlar ve bu bana inanılmaz keyif veriyor. Resmen ağır Barcelona dilosuyum.

Son maçlar öncesi Barcelona 10 puanla lider. Son hafta celtic'i evinde yenerse lider olarak çıkıyorlar. Milan-Ajax maçını kazanan ise yolunda şampiyonlar liginde devam edecek.

Bahis oynayanlar için genel olarak kabus gibi bir akşam. Gerçi bu maça üst oynamak en mantıklı seçenekti.

Heyecan bugün oynanacak 8 maçla devam edecek.

Bizi şampiyonlar liginden mahrum bırakanlara selamlar.

2 yorum:

the patriot dedi ki...

tribünden düşen taraftar neyazıkki ölmüş :(

the patriot dedi ki...

tribünden düşen taraftar neyazıkki ölmüş