15 Ağustos 2013 Perşembe

Maç Günlüğüm # 106


Sezonu kapadığımız yerde, aynı tribünde yine açıyoruz. Galatasaray maçı ile kapadığımız sezonu Salzburg maçı ile açtık. Sezon boyunca Türk Telekom tribününde kombinemizle beraber maçları takip edeceğiz, H bloktayız.

Maç öncesi Ramazan ayı nedeniyle pek takılamadık, İftar telaşı, hafta içi olmasından doğan iş yorgunluğu derken kendimiz stada zor attık.

Girişler de yine sıkıntı, güvenlik önlemlerini anlamıyorum. Kapıdan içeriye 10 kişi 10 kişi al, herkes rahat girsin, herkesi aynı anda kapıdan alırsan tabiiki de girişler dakikalarca sürer. Arsenal maçında böyle şeylerin yaşanacağını zannetmiyorum.

Abdullah Kığılı '' yeni sezon formalarına ilgi var '' dedi ama ben stat çevresinde yıllar sonra ilk kez bu kadar az yeni sezon forması gördüm, önceki sezonlar her yerde gözümüze çarpıyordu.

Stada girdikten sonra H blokta yerimizi aldık.

Genç Fenerbahçeliler'e karşı olan büyük kitle var, tezahurat başlatınca bile ıslıklar geliyor, hele tribün liderlerine tezahurat başlayınca tüm stat yuhalıyor, sezon boyunca bu yüzden gerilim hatta ciddi olaylar çıkabilir, Türk Telekom'dan gelecek olumsuz bir tepki, tepki gösterene ters döner. Herkes daha akil olmak zorunda.

Şampiyonlar Ligi müziği neden çalmadı? İlk Salzburg maçı çalmıştı.

Tribün performansı sezon başları iyi olur ama Ramazan ayı nedeniyle kötüydü.

Mücadele'yi rahat bir oyunla kazandık, gollerin hepsi de güzeldi. Hazırlanışı şahane.

İlk maç, yaşanan çok şey yok, havalar sıcak, bloga yazmaya üşeniyoruz.

Arsenal maçı günlüğü daha uzun olur.

1 yorum:

varol döken dedi ki...

sen h blok'ta değil p bloktasın okuyucuyu yanıltma!