6 Haziran 2012 Çarşamba

Fenerbahçe Tribünleri Bir Oluyor ...


Yıllardır söylüyorduk. Fenerbahçe tribün grupları bir arada olmalıdır, deplasmanda yaşanan birliktelik, Kadıköy'de de yaşanmalıdır. Ve nihayet bu söylememiz gerçekleşecek ve seneye Fenerbahçe tribünleri bir arada olacak.

Genç Fenerbahçeliler, Kill Four You, Grup Ck, 1907 UNİFEB, Vamos Bien, Fenerbahçeliler Derneği seneye Okul Açık - Türk Telekom - tribününün üst katında ve alt katında bir arada olacak ve tribünler buradan yönetilecek.

Seneye bayraklar, atkılar, eller, şovlar, koreografiler, birlikte tezahuratlar, meşaleler - zor ama neden olmasın   - ile birlikte özlediğimiz Fenerbahçe tribünlerine kavuşma şansımız çok yüksek. İnşallah seneye Türk Telekom, bizim söylememiz ile Okul Açık tribününe gelecek herkes '' Önce Fenerbahçe '' der ve tribünlerin iyi olması için elinden geleni yapar.

Beste seçimleri, sete çıkacak amigo sayısı, sette duracak insanın ağzından çıkacak kelimeler, maç öncesi tüketilen alkol miktarı gibi etkenler tribün performansını ciddi şekilde etkileyebilir.

Genel olarak ise şu yorumu yapabilirim ; Yaklaşık 5000 tezahurat yapmak için o tribüne gelen taraftarın olduğu tribünün kötü olma şansı yok. 

İnşallah seneye '' Tribünler bir oldu, cümle alem ... oldu. '' tezahuratlarını sık sık duyarız ...



Hiç yorum yok: