23 Temmuz 2009 Perşembe

Kısa Kısa Notlar # 3


- Öncelikle bu fotoğrafı koymamın sebebi tatilimin hala devam ediyor ve ne zaman biteceği hakkında bir bilgim olmaması .

- Hayatım aynen devam ediyor . Balık tutmak , tekneyle gezmek , her türlü kumar ( okey , batak , yanık ve tavla ) oynamak , her türlü sporu yapmak .

- Balık tutmak demişken artık balık yok . Sadece sabahları çıktığımızda tutabiliyoruz . Sabah 5.30'da kalk git 1.5 - 2 kilo istavriti tut gel . Bazı günler 12 tane bazı günler 6 tane balık tutuyorum .Bir de gündüz çıkamıyoruz çünkü inanılmaz şekilde dalga var . Hoş bizim tekne batacağından değil ama sallanır ve rahat balık tutamayız :) Yoksa tekne batmaz :) ( İnşallah )

- Fenerbahçe'nin formaları güzel . Arma adlı forma mükemmel . 89 Tl . 28 temmuzda ( doğum günüm ) hediye olarak kabul edebilirim .

- Messi , Xavi , İniesta , Henry hatta Cacares ve şimdi de İbrahimovic . Biri bizi durdursun !

- Futbol sezonu'da açılsın artık yeter . Maça gidip bağırmak istiyorum . Statta Sarı lacivert rengimiz Fenerbahçe herşeyimiz hiçbirşeye değişimeyiz'in ardından ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ diye bağırmak istiyorum . Spiker'in Fenerbahçe'nin golü 2 numara Moreno LUGANOOOOO diye bağırmak istiyorum .

- 2 yeni transferimiz hayırlı olsun . Yalnız gidip havaalanında futbolcuyu karşılayıpta GFB şapkası takan kişileri anlamıyorum . Sonuçta o futbolcu Fenerbahçemize geldi ve doğal olarak kafasında FB şapkası olmalıydı . GFB şapkası biraz ilginç olmuş .

- Okey oynarken bira içip patates kızartması yemeyi gerçekten çok seviyorum .

- Telefonumu da değiştirdim . 6300 aldım . Gayet güzel telefon .

- Yazlıkta olmaya devam ediyorum .

- Herkese hayatta başarılar .

1 yorum:

Beercholic dedi ki...

Öncelikle foto insan üstüymüş. O ne güzel sonsuzluk simgesidir öyle. Sonra Keirrison'da hayırlı olsun. GFB Şapkası banada abes geldi belirtmeden geçemeyeceğim :)