19 Temmuz 2014 Cumartesi

Fenerbahçe 2014/2015 Sezonu Formaları


Fenerbahçe'nin 2014/2015 sezonunda giyeceği formaları tanıtıldı. Yine 3 forma olarak çıkan formalar bu sezon geçmiş yıllara oranla çok daha güzel ve yine geçmiş yıllara oranla farklı. Farktan kastımız formaların önünde reklam bulunmuyor. Sadece arkalarında ''Ülker'' reklamı var. Formalar 129 TL'den satışa çıktı. Son 5 sezon formalara 40 TL zam gelmiş olması da ufak bir not. 

Çubuklu forma ; Son yılların en iyi çubuklusu, arkası da çubuklu olarak devam etseydi keşke diyenler olsa da ben öyle düşünmüyorum. Bence bu şekilde oldukça başarılı. Ayrıca eğer numara ve isim yazdırırsanız kesinlikle böylesi müthiş. Yalnız bu formayı bu kadar güzel yapan detaylardan birisi kesinlikle Türk bayrağı. Geçen sezon şampiyon olarak formalarımıza Türk bayrağı koyma hakkı elde etmemiz formalar satışa çıktıktan sonra bir kez daha anlam kazandı. Bu formalar Türk bayrağı olmadan çok iyi olmayabilirdi. 

Deplasman forma ; Beyaz formalar hep güzel oluyor, bu sezon yapılan da güzel. Özellikle yaka kısmına bayıldım. Yine ince çizgiler formaya hava katmış. Şu an olmasa da sezon sonuna doğru bu formadan da elde etmek lazım. 

Üçüncü forma ; Hem iç saha hem de dış saha alternatifi olarak piyasaya sürüldü. Arkasında Ülker reklamı olmasaydı günlük hayatta bile giyilirdi. Logonun farklı şekilde değerlendirilmiş olması ayrı bir hava katsa da düz halini neden tercih etmediklerini merak ediyorum. Yine de kesinlikle güzel olduğunu söylemeden geçmeyelim. 

Sonuç olarak formalar gayet güzel. Ben ilk etapta çubuklu alarak başlayacağım. Belki ilerleyen zamanlar tüm formaları tamamlamış olurum. 


2 yorum:

özgür gökçe dedi ki...

Bu forma için olürüz sen sawaş yeter

özgür gökçe dedi ki...

Bu forma için olürüz sen sawaş yeter