10 Ekim 2012 Çarşamba

Neyleyim Cebimdeki Milyon Doları


10 Ocak 2012 ... Galatasaray kupada Adana Demirspor ile karşılaşıyor, sahada oynanan oyun tam anlamıyla Galatasaray üstünlüğü ile geçmese de maçın skoru 4-1 Galatasaray lehine sonuçlanıyordu.

Adana Demirspor yıllar sonra İstanbul'a, yıllar sonra büyük bir takıma geliyordu. Tabiiki de tribünlerin de iyi olması bekleniyordu. Tüm hafta twitter'da, sosyal medya'da Adana Demirspor'un nasıl bir tribün yapacağı konuşuluyordu. 


Sahada oynanan oyuna bakmayan, sahada alınan skora bakmadan, yenen gollere bakmadan o gün Türk Telekom Arena deplasmanına giden taraftarlar sadece takımlarına olan aşklarını belirtti. Neyleyim bu dünyayı sen olmayınca .... tezahuratını içten söylediler, meşaleler yanıyor, tribünler daha iyi oluyor, takım kötü oynuyor, tribünler daha iyi oluyor, davula daha iyi vuruyorlar, daha çok bağırıyorlar, Arena susup Adana Demirspor taraftarlarına bakıyor- gidenler anlattı - .

Neredeyse her gün, her takımın tribün videolarını izleyen ben ise şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki 2011/2012 sezonun  en iyi deplasman tribünlerinden birisi de Adana Demirspor tribünleri olmuştur.

Tribün hayatın ta kendisi diyoruz ya, işte aynen öyle ... Adana Demirspor taraftarlarından aldığımız pası ile devam edelim ... Neyleyim cebimdeki milyon doları hayatımda tribün olmayınca .... 

Hiç yorum yok: