17 Ekim 2012 Çarşamba

Alex'siz Günler


Gecenin saat 04:03'ünde bu yazıyı yazmaya niyetleniyorum. Ne yazacağımı bilmiyorum. Ancak neden yazdığımı biliyorum. İnsan tabii bu saatte ya da herhangi bir saatte sevgilisine yazılar, mesajlar yazar, ben Alex'e yazıyorum. Alex gideli 5 gün oldu. 5 koca gün. Ama gelmesine de 5 gün daha az kaldı. - iyi yanından bakalım. - Alex'siz günler, Alex'siz Fenerbahçe gibi yorumlar da bulunmak için belli bir süre geçmesi lazım. Takım iyi, camia takıma sahip çıkıyor, bazı kesimler Alex sevgisi üzerinden kulübe saldırıyor, isimlera hakaret ediyor, küfür ediyor, bazı kesimler ise gayet medeni şekilde yönetimi ve teknik direktör Aykut Kocaman'ı istemediğini söylüyor.

Bu arada Aziz Yıldırım ne düşünüyor, bilmiyoruz, Aykut hoca ne gibi konuşma planlıyor ya da gerçekten planlıyor mu bilmiyoruz, oyuncuların ilk maç olan Bursaspor maçında nasıl performans sergileyeceğini bilmiyoruz, Alex'in Brezilya'da ne yaptığını, Türkiye'yi özleyip özlemediğini bilmiyoruz.
Ama bildiğimiz bir şey var ki o da Alex'i ve ailesini şimdiden özledik, daha şimdiden. Benim için bu kadar üst yerde olduğunu bilmiyordum, beklediğimden bile fazlaymış Alex sevgim.

Alex yazıları ben ölene kadar yazılmaya devam eder ...



Hiç yorum yok: