1 Ocak 2010 Cuma

31 Aralık Günlüğüm



Kimine göre acı kimine göre tatlı bir yılı daha geride bıraktık. 2009 benim açımdan normal yıllar gibi geçti  - son 5 ay hariç - neyse 2009 bitti gitti. Fazla da konuşmaya gerek yok. 2010'a evde gireceğim diyordum ama sonradan evde durmanın anlamsız olduğunu düşündüm. Dışarda da pahalı mekana gerek yok. Gidelim Barcelona Bar'a dedik. Gayet uygun fiyatlar. Yok ya bu böyle olmayacak - Ramiz dayı modu - ;

- Evden çıktığımdan 1 saat otobüs bekledim. Saat 21:00 civarı otobüs mü olur yılbaşında ? Olmaz tabikide!

- Mahallede sokaklar baya doluydu. Kahvehaneler bile doluydu. Millet yılbaşı gecesi neden kahveye gider bilmiyorum. Etrafta bile sanki sadece kaliteli arabalar vardı ya da ben öyle gördüm.

- Çarşı oldukça kalabalıktı. Etrafta % 80 erkek % 20 kız vardı - kızların hepsi modayı takip ediyor kısa etek altında ugg'lar -. İşin ilginci kızlar ayrı grup, erkekler ayrı grup. Normalde eşit bölünme olmalıydı.

- Mekana gittiğimde - Barcelona bar - oldukça güzeldi. Sadece Üniversite öğrencilerine olduğu için mekanda gereksiz insan yoktu. Kız ağırlıklı bir mekandı. Ama orada durmamaya karar verdik. Çünkü masalar doluydu ve ben ayakta duramazdım. Durmadım da.

- Etrafta konuşmalara bakınca milli piyango hayalleri, para bana çıkınca şunu yapıcam, mekanlara damsız almıyorlar oğlumm, ya offff bu mekanada damsız almıyorlarmış, bir daha dışarıya çıkmıcam ne güzel evde girerim vb. cümleler duyuyordum.

- Barcelona Bar'da durmayınca en iyisi bir mekana gidelim muhabbet ederek, makara yaparak ve alkol alarak yeni yıla greilim dedik. Gayette eğlendik ve güzel bir şekilde yeni yıla girdik. Zaten başka bir akşamdan farklı olmasına da gerek yok diye düşünsem de seneye ne olur bilemem.

- Efes Pilsen + Patates kızartması diyorum başkada birşey demiyorum.

- Sonuç olarak gece çorbacı da bitti ve 2 civarı evde oldum.

- Bu sene de milli piyango biletime hiçbirşey çıkmadı ! Önümüzdeki senelere bakacağız.

- Herkese mutlu yıllar.

Hiç yorum yok: