16 Eylül 2011 Cuma

Unutulmayacak Adam ; Lugano


Paris Saint Germain'in Salzburg'u 3-1 yendiği maçta skor 3-1 durumdayken yüzü bu hale geliyor. Oyuna devam etmek istiyor ancak hakem izin vermiyor. Lugano da doğal olarak çıkıyor. Fenerbahçe taraftarları tarafından çok sevilen, sahada formanın hakkını sonuna kadar veren Lugano Paris Saint Germain taraftarlarının da gözüne girmeyi başardı. Fenerbahçe'deyken alttaki gibi bir fotoğrafı vardı. Hani bazı futbolcuların arkasından '' Bu Kalp Seni Unutur mu '' jenerik müziği eşliğinde klipler hazırlanır, yazılar paylaşılır ya. İşte Lugano o sözü sonuna kadar hakeden bir oyuncu. Fenerbahçe taraftarları Lugano'yu asla unutmayacak. Yürüyedur Lugano.


5 yorum:

numerodedoce dedi ki...

ozledim ben seni be hemde cok ozledim, gelirsin dmi bir gün gene, gözlerimizde yaş olursun:(

muyek dedi ki...

Cirkef hareketlerini, millete kasti tekme dirseklerini, Wagnerin bileginde ziplamasini , serefsiz hareketlerini de unutmadik Yigit kardes ama sen bunlari iste objektif olup yazamiyorsun nedense ?

ygtylmz dedi ki...

Yaptığı yanlışları maç yazılarında illah yazıyorudum. Ama sen işine geleni görüyorsun.

CR7,antimessiye dedi ki...

her maç kırmızı kart görcek olmasına rağmen bunlardan sıyrılmanı özledim :)

Buğra Sarıyıldız dedi ki...

Lugano, Fenerbahçe için çok önemliydi, hırsı mücadelesi attığı kafa golleri puanlar kazandırmıştır Fenerbahçe'ye ancak karakterden yoksun bir futbolcu. Rakip oyuncuları sakatlayıcı, sinsi müdaheleleri unutulacak cinsten değil.