21 Şubat 2018 Çarşamba

Beşiktaş Deplasmanına Hazırlanıyoruz


Türkiye'de en çok ''Kritik maç'' adı altında maça çıkan takım Fenerbahçe olabilir çünkü bunu biz yaratıyoruz. Sezon başlarında o kadar gereksiz puan kayıpları oluyor ki, sonradan 1 puan kayıp bile bizlere zarar veriyor. Ancak Pazar günü oynayacağımız Beşiktaş deplasmanı 1 puanın kötü olmayacağı bir deplasman olacak. 

Fenerbahçe son haftalarda oldukça iyi performans sergiliyor, başarı geldikçe hatalar da aza iniyor. Hasan Ali'nin ön libero oynaması, Dirar'ın ısrarla kesik yememesi, Giuliano'nun kanada atılması, Valbuena'nın yedeğe atılması ve üstelik bu yapılırken oyuncunun küstürülmesi, kadroda yer bulunamaması, Aatıf gibi ne gol ne asist yapan adamın ısrarla her maç sağ açıkta maçlara başlaması gibi yanlışları söyledim bundan sonra da söylemeye devam edeceğim. Tabii bu yanlışlara başka kişilere doğru gelebilir ama bana doğru gelmiyor.

Fenerbahçe Pazar günü 19:00'da Beşiktaş ile çok zorlu bir maça çıkacak. Hasan Ali'nin cezalı olması ile sol kanatta kimin oynayacağı belli değil, Valbuena ilk 11 çıkacak mı? Dirar-Aatıf ikilisi yine ilk 11'de mi olacak bunları maç saatinde göreceğiz. Ancak Bayern Münih deplasmanından ağır yenilgi alan ve belki de tek dalı lig kalan Beşiktaş'ın da tam bir final maçı olduğunu unutmayalım. Umarım sakin kalırız ve istediğimizi alarak döneriz bu zorlu deplasmandan.

Bu sene şampiyonluk çok kritik.

Hiç yorum yok: