26 Ağustos 2016 Cuma

Grasshopper 0 Fenerbahçe 2


İlk maç 3-0 olduğunda zaten turun Fenerbahçe'ye geldiğini Grasshopper oyuncuları dahil herkes biliyordu. Grasshopper 3-0 kaybettiği bir maçın rövanşında turu alabilecek bir takım değil. Bunu ilk maçın tamamında gördük.

Rövanş maçı oldukça rölanti şekilde geçti. Fenerbahçe kendini sıkmadı, Grasshopper da turun gelemeyeceğini bilerek oynadı. 2.yarı sonlarına doğru bir ara oyunu hareketlendiren Fenerbahçe önce Fernandao ardından Stoch ile 7 dakika içinde 2 gol buldu ve maçı 2-0, turu da 5-0 kazanarak gruplara kaldı.

Fernandao'nun attığı golde Van der Wiel'in Alper'e pası, Alper'in güzel bitirici vuruşu ne kadar güzelse, Fernandao'nun kaleye giden topta sırf gol kendine yazılsın diye topa dokunması o kadar kötüydü. Gol sonrası kendi kendine sevinmesi, diğer arkadaşları Alper'e, Wiel'e giderken yalnız kalması da tüm takımın golün sahibinin gerçekte kim olduğunu gözler önüne seriyordu. Ben Alper olsam Fernandao'ya maç sonrası ''Neden?'' diye sorardım.

Stoch'un gol atmasına yine çok sevindim. Mehmet Topal'ın pası harikaydı. Stoch 2 maçta 3 golle eşleşmenin yıldızı oldu.

Van Persie bitik durumda, bir an önce iyi duruma gelmeli diyoruz ama o ışığı henüz göremedik. Pazar günü Kayserispor maçında ilk 11 çıkar. Bakalım o maçta neler yapacak.

Gurbetçi taraftarların maç sonrası sahaya girmesi?

Gruplara kalmak güzel, her zaman avrupa kupalarına daha çok önem veren biriyim. Umarım kupada sona kadar gidebiliriz.

Fenerbahçe için sezon Pazar günü oynanacak Kayserispor maçı ile devam ediyor. Sonrasında milli ara var.

Hiç yorum yok: