7 Temmuz 2015 Salı

Arda Turan Barcelona'da


Yıllardır gelen bir Barcelona hayranlığı, her sene Fenerbahçe formasından sonra Barcelona forması almaya çalışma, Barcelona maçlarına göre hayatımı şekillendirme, Barcelona maçlarında bir şekilde ekran karşısında olma, Barcelona gollerine sevinme, iyi futbolları ile mutlu olma. Öyle Barcelona'yı çocukluktan beri takip ediyorum muhabbetine girecek değilim. Zaten öyle bir hikaye değil. Barcelona geçmişim 12-13 yıllık. Göze hoş gelen futbol oynayan futbolcularla beraber iyice sahiplenmek.

Arda Turan ise bir çok Fenerbahçeli arkadaşımdan tepki aldığım konu. Yıllardır severek takip ediyorum. Katıldığı programlar, videolarını falan sürekli takip eden biriyim. Acun ile muhabbetleri, Emre ile abi-kardeş ilişkileri derken iyice sahiplenmek, sevmek. Galatasaray'dan gittiğine bu yüzden çok sevinmiştim. Arda'yı rahatça savunabilecek, izleyebilecektim.

Şimdi yıllardır takip ettiğim takım ile yıllardır takip ettiğim futbolcu aynı takımda buluşuyor. Gerçekten çok güzel hareket. Arda Turan ve Türk futbolu için zaten tarihi bir olay. Atletico Madrid'de oynadığı futboldan sonra şimdi dünyanın en büyük kulübüne gidiyor.

Şimdiden yolu açık olsun, Arda Turan'ı zevkle takip etmeye devam edeceğim.

2015/2016 sezonundan Arda Turan'lı Barcelona'yı statta izlemek de en büyük hayalim. Belki gerçekleşir...

Hiç yorum yok: