5 Mayıs 2015 Salı

Fenerbahçe 4 Balıkesirspor 3


Fenerbahçe'nin Kadıköy'de oynayacağı sadece 4 maç kalmıştı. Sezon bitiyordu. Fenerbahçe'yi seven insanlar Fenerbahçe'nin yanında artık bu sezon son maçlara geliyordu. Bir de üstüne takımın şampiyonluk hedefi de devam ediyordu. Ancak ne Kadıköy'de maç öncesi ne de statta böyle bir hava görememiştik. Her maç parkta maç önünü geçirdiğimiz arkadaşlarımızın bir kısmı maça gelememiş ya da gelmemişti. Stadyuma da sadece bir arkadaşımla girmiştik. Yine keyifli bir park ve maç oldu ama hep bir şeyler eksik.

Tabii herkesin maça gelmeme konusunda haklı nedenleri var. Aziz Yıldırım'ın başkan olması, passolig, İsmail Kartal, kötü futbol, şampiyonluğa inanmamak, bir tribüne bilet satılmaması bu durumun nedenleri.

Fenerbahçe favori olarak çıktığı maçta zorlansa da 4-3 kazanmayı başardı. Ancak özellikle savunma anlamında yaşadığı sıkıntılar gözlerden kaçmadı. Sow'un 2, Diego ve Caner'in golleriyle haftayı kayıpsız geçtik.

Diego'nun gol atması beni neden bu kadar mutlu ediyor acaba? Diego'yu çok seviyorum. Ayrıca çok da istekli. Maçın da en çok koşan futbolcusu olmuş. 2 asist, 1 gol ile tamamladı mücadeleyi. Rakip Balıkesirspor da olsa önemli.

Caner Erkin muazzam oynadı. Tribünler de hakkını verdi. Yalnız tribünler demişken ilk yarı 3 gol yiyen Volkan'a sürekli tezahurat yapılması çok saçma değil mi? Formanın hakkını verenlere destek verilmiyorken 3 golde de hata yapan Volkan'a tezahurat yapıldı. Diego'ya bağırın biraz da adam daha da motive devam etsin hayatına.

Sarı Meleklere gereken desteği verdik. Maç öncesi tribünleri tek tek dolaştılar. Dünya gözüyle dünyanın en iyi 3 voleybolcusundan Kim'i bir kez daha gördük. Formanın hakkını verenler asla yalnız kalmaz diyoruz ya kulüp onu da engelledi. Sezon boyunca Sarı Melekler'i izlemek istersen kombine almak zorundaydın. Bilet satışı olmadı. Bunu da yazalım.

Fenerbahçe tribünleri her geçen gün daha da kötü bir hâl alıyor. Ne zaman ve nasıl düzelecek çok merak ediyorum.

Neredeyse tezahurat yapmadan bitirilen bir maç daha. 

'' Fenerbahçe'nin golü 10 numaralı formasıyla Ribasss '' şeklinde anons yapılsa daha iyi olur.

Futbolcular Okul Açık'a bilet satılmamasına nasıl olur da ses çıkarmazlar ya. Ben futbolcu olsam yönetime sorardım. Tabii o zaman Fenerbahçe'de kalmazdım sanırım. Sonuçta bunun Aziz Yıldırım ile GFB arasında yaşanan olaylardan dolayı olduğunu hepimiz biliyoruz. 

Kadıköy'de bu sezon gideceğimiz sadece 3 maç kaldı. Kayseri Erciyesspor, Bursaspor kupa maçı ve son hafta Kasımpaşa maçı.

63 puanla 64 puanlı Beşiktaş ve Galatasaray'ı takibe devam. 

Fenerbahçe'yi sevmek de, Fenerbahçe'yle yaşamak da çok güzel.

Son not kendime; Umarım ben de bir gün çocuğum ve eşimle maç öncesi parka gelir çocuğuma top oynatırım. Tuncay abiye ailesiyle ile mutluluklar. Eminim büyük keyiftir.


Hiç yorum yok: