25 Kasım 2011 Cuma

Kocaelispor Tarihinden 2 Yıl ; 2010 ve 2011


İki tarih. Çok yakın 2 tarih. 2010 ve 2011. 07 Kasım 2010 ve 20 Kasım 2011.

Kocaelispor bu iki tarihte Konya Torku Şekerspor deplasmanına çıktı. İkisinde de işlerin iyi gitmediği zamanlardı. İkisinde de kulüp gerektiği desteği göremiyordu.

2010 yılında deplasman tribünü doluydu. Kocaelispor taraftarları pankartları ile beraber deplasman tribününü doldurmuşlardı. Maçı Kon Tv'den takip etmiştim. 10.dk Serdar Topraktepe'nin golü ile Kocaelispor 1-0 öne geçmişti. Konya Torku Şekerspor yükleniyor ancak golü bulamıyordu. 68.dk Kocaelispor penaltı kazanıyor, topun başına geçen Ercan Agaçe penaltıdan skoru 0-2 yapıyordu. 75.dk Konya Torku Şekerspor Murat Dilek ile bir gol bulsa da Kocaelispor mücadele'yi deplasmanda 2-1 kazanıyordu. Konya Torku Şekerspor ilk kez evinde yenilirken, Kocaelispor deplasmanda ilk kez kazanıyordu.

2011 yılına gelirsek Kocaelispor yine kötüydü. Hatta bir önceki sezonu arar olmuştu. Camia karışmıştı. Taraftarları takımı terketmiş. Oyuncular gitmiş. Ne Serdar, ne Ercan ne de başka bir tecrübeli oyuncu yok. Hatta 2010 yılında oynanan maçtan 1 tane bile oyuncu Kocaelispor forması giymiyordu. Kocaelispor mücadele'yi 7-0 kaybetti. Deplasman tribünü boştu, Serdar Topraktepe yoktu. Yine ellerinden geleni yapan futbolcular vardı ama rakiplerden hem fiziksel anlamda, hem de tecrübe anlamında çok ama çok geridelerdi. 

Kocaelispor sezonun 9.maçında 8.yenilgisini aldı. 5 gol atıp, 46 gol yedi.

Pazar günü Kocaelispor evinde Ofspor ile oynayacak. Tribünler yine boş kalacak. Skor büyük ihtimalle yine Kocaelispor aleyhine olacak. Ancak en önemlisi ne sete çıkıp tezahurat yaptıracak Serdar olacak, ne de şehirde Kocaelispor maçının oynanacağını bilen insanlar...

Hiç yorum yok: