Blog olayına girdiğim zamanlar iddaa tahminlerini uzun uzun yapıyordum . Ancak daha sonra yapmamaya başladım . Ve şimdi tekrardan başlıyorum . Bazı maçları açıklamayla bazı maçlarıda direk sonuç şeklinde yazacağım . Umarım hep birlikte kazanırız . Bu arada bu tahminlerin tabikide tutma garantisi yok ancak en mantıklı tahminler bunlar . B
u arada İngiltere alt liglerindeki maçlar daha önce oynanamayan eksik maçlar . Bu maçlardan hepside tutabilir , hepside yatabilir . Siz seçin ve oynayın . Bol Şanslar ;)
129 Liverpool - Arsenal : Arsenal Pazar günü Chelsea ile FA Cup yarı final maçı oynadı . Ve elendi . Yorgunluk kesinlikle olacak . Moral bozukluğuda . Bunun yanında Liverpool'da FA Cupta yok , Şampiyonlar Liginde yok . Sadece ligde varlar . Ve uzun yıllar sonra ilk defa şampiyonluğa bu kadar yakınlar . Arsenal'de bu maçta Kaleci Almunia Savunmadan Clichy , Gallas ve Djourou yoklar . Bunun yanında Adebayor ve Van Persie gibi 2 çok önemli oyuncuda forma giyemeyecekler . Liverpool'da ise kaptan Gerrard yok . Yıllar sonra Şampiyonluk havasına bu kadar girmiş bir liverpool Arsenal'i yenip maç fazlasıyla lider olup şampiyonluk şansını devam ettirir . Gerrard olsa % 100 derdim ama Gerrard yok o yüzden % 99 Liverpool maçı alır .
Tahminim 1 , Oran : 1.70 YATTI102 Sivasspor - Fenerbahçe : Fenerbahçede ilk 11'de oynayan 8 oyuncu yok , bununda yanında moral sıfır . Ancak Türkiye Kupası motivasyonu olacaktır eminim ve bu maçı en azından kaybetmezler diyorum . Maç sonucu için kaybetmezler diyorum . Ancak tahmin olarak olarak bu maç için ilk yarı 0 en ideal gözüken bahis bence .
Tahminim İY 0 , Oran : 2.00 TUTTU118 Albinoleffe - Cıttadella : Albinoleffe ligde 51 puanla 8.sırada . Serie A'ya çıkması için en azından play-off hattına yükselmesi gerekiyor . Ve play-off hattıyla arasında sadece 1 puan fark var . Rakip Cıttadella ise play-off hattına oldukça uzak arada 10 puanlık fark var . Ancak düşme hattının sadece 3 puan üstündeler . Albinoleffe evindeki son 4 maçını kazanırken , son oynadığı 2 maçı kaybetti bu yüzden şiddetle puana ihtiyaçları var . Ancak konuk takımda düşmemeye oynadığı için zor bir maç olacaktır . Ancak ev sahibi avantajı ve Albinoleffe'nin Seria A'ya yükselmesi için en azından evindeki bütün maçları kazanması gerektiğini düşündüğüm için bu maçı Albinoleffe alır .
Tahminim 1 , Oran : 1.60 . TUTTU127 Treviso - Livorno : 8 maçtır kazanamayan Livorno ile son 10 maçında 1 galibiyet alan Treviso karşı karşıya geliyor . Treviso'nun artık ligde kalma şansı çok az . Matematiksel olarak bütün maçlarını alırsa 6.oluyor ve Play-off oynuyor ama bu imkansız gibi birşey . Livorno ise artık kazanıp ilk 2'yi yakalayıp Direkt olarak Seria A'ya çıkmak isteyecektir ve bundan daha iyi bir rakip bulamaz .
Tahminim 2 , Oran : 1.80 TUTTU107 Charlton - Cardiff : Bir tarafta küme düşmeyi garantileyen Charlton diğer tarafta Premier Lige çıkmak isteyen Cardiff . Evinde 5 maçtır kazanamayan Charlton . Deplasmanda son 8 maçta 2 kere kazanan Cardiff . Ancak Cardiff maçı alırsa 76 puan oluyor ve 2.sıradaki Birmingham ile arasındaki farkı 4'e indiriyor . Bu yüzden küme düşmeyi garantileyen Charlton'ın Cardiff'e bir sürpriz yaratacağını düşünmüyorum .
Tahminim 2 , Oran : 1.70
YATTI114 Luton - Wycombe : Haftasonu öncelikle bana para kazandıran takım Wycopmbe evinde 1.40 veriyordu ve 3-0 ile rahat bir galibiyet aldı . Bu hafta ise küme düşmeyi garantileyen Luton deplasmanında . Pek yorum yapmaya bile gerek bırakmayan karşılaşma aslında . Wycombe yenerse 77 puanı olacak ve 2.sıraya yükselerek maç sayısını eşitleyip 3.sıradaki rakibiyle arasındaki farkı 2'ye çıkaracak .
Tahminim 2 , Oran : 1.70 TUTTUDiğer tahminlerim ;109 Derby - Reading :
Alt , Oran :
1.65 TUTTU112 Yeovil - Hereford :
1 , Oran :
1.30 YATTI 113 Dagenham - Brentford :
Üst , Oran :
1.90 TUTTU120 Brescia - Avellino :
1 , Oran :
1.30 TUTTU123 Parma - Ascoli :
1 , Oran :
1.35 TUTTU131 Real Madrid - Getafe :
İY 1 , Oran :
1.40 YATTIMAÇLAR BİTTİKTEN SONRA EDİT : TOPLAM 12 MAÇA TAHMİNDE BULUNDUM . 8 TANESİ TUTTU 4 TANESİ YATTI . UMARIM TAKİP EDENLER PARA KAZANMIŞLARDIR .